Jak spędzacie sylwestra?

31 grudnia 2014 20:39
agrafka

A ja sobie oglądam online sylwestra z Polski w Polsacie. Prawie jak w domu hehe

Agrafka no rusz tyłeczek i piruetka zakręć, fajna muza leci....
;index=7&list=RD2UByXynZDUw
31 grudnia 2014 20:40
Jolek

a wino masz ?

Bo to jedno, jest cała spiżarnia:)))
31 grudnia 2014 20:40 / 2 osobom podoba się ten post
Lili

Wpadam do Was tylko na chwilę, bo czasu coraz mniej :) Niedługo zapakuję dziadziusia do łóżka i jak zaśnie to mogę zacząć robić się na bóstwo :))) Wybieramy się do centrum miasta, gdzie odbywa się spora impreza sylwestrowa. Pogoda troszkę złagodniała i mam nadzieję że później nie będzie niespodzianki w postaci ulewy (bo o śniegu już tu każdy zapomniał...)

Ponieważ spotkamy się dopiero w przyszłym roku chcę złożyć WSZYSTKIM FORUMOWICZOM i MODERATOROM najserdeczniejsze życzenia pomyślności, zdrowia i szczęścia na nadchodzące 12 miesięcy. Oby były one jak najlepsze i każdemu przyniosły to, czego najbardziej potrzebuje. Jednocześnie chcę podziękować Wam za to że mogłam z Wami być przez ostatni rok, że wytrzymywaliście ze mną i moimi wypocinami na forum.
Szczęśliwego Nowego Roku 2015 :)))

Lili!  Viel Spaß!
31 grudnia 2014 20:40 / 1 osobie podoba się ten post
agrafka

Bo to jedno, jest cała spiżarnia:)))

to zaraz u Ciebie bede :D
31 grudnia 2014 20:41
31 grudnia 2014 20:41 / 3 osobom podoba się ten post
NO TO ZDROWKO :-DDDD
31 grudnia 2014 20:42
Pyza

NO TO ZDROWKO :-DDDD

O no moj zawiodnik przybyl :d
31 grudnia 2014 20:42
Gosiap

Zamiast chipsów rzucam na wspólny stół suszone jabłka właśnie się opycham, zdrowsze!

Jabłka suszone " z dzieciństwa" są pycha, już zjadam....
31 grudnia 2014 20:43 / 1 osobie podoba się ten post
Jolek

to zaraz u Ciebie bede :D

I pójde położyć pdp na czworakach:DDD
31 grudnia 2014 20:44
Jolek

O no moj zawiodnik przybyl :d

hehe, ja juz pierwszy lyk szampanika mam za soba :-DDD Samiutenka hehehe.............nie...ble fuj, z WAMI :-DDDDD
31 grudnia 2014 20:44
agrafka

a co tam Ci zalezy, taka noc jest raz w roku, raz w roku, skad wiesz czy Twoja pdp nie pojdzie na czworakach do lozka buahahahahahah.
31 grudnia 2014 20:45
Ja już spacer odbyłam..zdjęcia zrobiłam.. wrzuciłam na ruszt paczkę żelek, na otwarcie czekają orzeszki... słodka biała czekolada...
31 grudnia 2014 20:45
Pyza

hehe, ja juz pierwszy lyk szampanika mam za soba :-DDD Samiutenka hehehe.............nie...ble fuj, z WAMI :-DDDDD

a ja 2 lampki wina i stopuje, bo do polnoc mi braknie hahahhahaha.
31 grudnia 2014 20:46
Jolek

a ja 2 lampki wina i stopuje, bo do polnoc mi braknie hahahhahaha.

to moglas 2 skrzynki sobie kupic hehehe, dawaj do mnie :-DDD
31 grudnia 2014 20:47
agrafka

Pdp "na czworaka" to i Ty możesz być, najwyżej lub najniżej będziesz spała koło niej, hihihi na podłodze hihihi