Jak spędzacie sylwestra?

31 grudnia 2013 17:48 / 2 osobom podoba się ten post
Niech się spełnią noworoczne życzenia:te łatwe i trudne do spełnienia.Niech się spełnią te duże i te małe,te mówione głośno lub wcale.Niech się spełnią wszystkie one krok po kroku,tego życzę w Nowym Roku 2014.
31 grudnia 2013 18:10 / 1 osobie podoba się ten post
dorotee

POmyślności, normalności, może pracy w Polsce w Nowym Roku;)

Tak, Dorotko miałam propozycję pracy w Polsce... na 1/2 etatu od wiosny do jesieni - pielęgnować plac rekreacyjny w naszej wiosce. Niby praca na miejscu, tylko 4 godziny dziennie od poniedziałku do piątku, ale... za 800 zł brutto??? To na rękę pewnie dostałabym jakieś 600 albo i mniej...   Na waciki??? Bo na porządne buty już nie starczyłoby, niestety...
31 grudnia 2013 18:10 / 2 osobom podoba się ten post
Dziękuję Forumowiczom za ostatnie 6 m-cy.
Bez Waszego wsparcia nie byłoby mnie w tym w tym miejscu, gdzie teraz jestem.
Moje życie zmieniło się o 180 stopni.
Wiem kim jestem i dokąd zmierzam.
Dziękuję!!!!!!

W Nowym Roku życzę WAM i SOBIE

12 miesięcy zdrowia,
53 tygodni szczęścia,
8760 godzin wytrwałości,
525600 minut pogody ducha
i 31536000 sekund miłości.

31 grudnia 2013 18:12
ORIM

Pociag w Zimnej Wodzie staje w powiecie lubinskim ha ha ha

Szkoda, że w Swornych Gaciach nie ma stacji kolejowej to nie musi tam pociąg stawać...
31 grudnia 2013 18:29

Nikt nic nie pisze
Coś mi się wydaje , ze wszystkie opiekunki im opiekunowie stroją sie i robią sie na bóstwa, żeby pięknie wyglądac w tę noc sylwestrowa.
31 grudnia 2013 18:31 / 1 osobie podoba się ten post
wisienka

Nikt nic nie pisze
Coś mi się wydaje , ze wszystkie opiekunki im opiekunowie stroją sie i robią sie na bóstwa, żeby pięknie wyglądac w tę noc sylwestrowa.

ja juz swietowac zaczelam pdp w lozku zajadam sie sledziami narazie...a potem popije te sledzie...tylko czy mnie polnoc zastanie siedzaca...
31 grudnia 2013 18:35
ania52

ja juz swietowac zaczelam pdp w lozku zajadam sie sledziami narazie...a potem popije te sledzie...tylko czy mnie polnoc zastanie siedzaca...

Tym się nie przejmuj, Taka noc jest tylko raz w Roku :))

31 grudnia 2013 18:35 / 1 osobie podoba się ten post
31 grudnia 2013 18:38
wisienka

Tym się nie przejmuj, Taka noc jest tylko raz w Roku :))

ale poranek jutro ten sam co zawsze...mam nadzieje ze dam rade powstac....
31 grudnia 2013 18:39
ania52

ale poranek jutro ten sam co zawsze...mam nadzieje ze dam rade powstac....

Dasz radę. Nie obawiaj się. My kobiety pracujące jako opiekunki zawsze dajemy rade !!!
31 grudnia 2013 18:40
anmar

Czas do domu,mnie to sie juz tylko z jednym kojarzy-zimna wodka,szparka,tumidaj...ech,nie dla ciebie Beatko ta zabawa,idz ty lepiej kochanienka szukac swego Pacanowa...
31 grudnia 2013 18:42
wisienka

Dasz radę. Nie obawiaj się. My kobiety pracujące jako opiekunki zawsze dajemy rade !!!

dzieki za wsparcie masz racje jak przetrwalam tu juz9 tyg to i wstane chocbym upadac maiala....nie dam sie ha ha
31 grudnia 2013 18:44 / 1 osobie podoba się ten post
wisienka

Nikt nic nie pisze

Wisienka,powiem prawde jak na spowiedzi-rzeczywiscie zrobilam sobie makijaz,pomalowalam to cos,co u mnie nazywa sie paznokciami i...czekam na skejpie,az sie do mnie odezwa.
31 grudnia 2013 18:45 / 1 osobie podoba się ten post
Dasz radę, dasz radę, dasz radę!!!

Niedaleko mnie jest