fORUM TEŻ DZISIAJ CZĘŚCIOWO ODPOCZYWA:)
fORUM TEŻ DZISIAJ CZĘŚCIOWO ODPOCZYWA:)
Wiem, że niektórzy się mogą wkurzyć ale muszę to napisać. Uffff .... i po świętach !!!! Hurrraaa !!!!
Żebym się nie wiem jak starała, zawsze jest ciężko na żołądku !! Teraz parę dni trzeba do normy dochodzić ;-)))
Mleczko - zlituj się ! Jak to przeczytałam to aż mi się głodno zrobiło ! Nie tak wogóle , tylko na nasze polskie specjały .A jeszcze sporo czasu minie , nim spróbuję !
No ja tam nie narzekam wprawdzie wiatr w zołądku nie hula,ale bywało lepiej.Czekam az w domu sie pojawie.
Sledzik,karp,bigosik,galaretka,gaska,krokiety,uszka + barszczyk itd itp. wtedy Mycha pogadamy o glodnych.
Witam, u mnie świąteczne obżarstwo... 3 kolacje wigilijne zaliczyłam, aż mi bokiem wyszło, a raczej górą :))) Pierwszy dzień świąt upłynął spokojnie... a bigos dziś jadłam :)) Oczywiście w lodówce zostało jeszcze mnóstwo jedzenia. Pierogi zamrożone, część flaków też... do tego do zjedzenia jeszcze królik :))) Buuu pęknę!!! :)))
Dlatego m.in. sięcieszę, że nie jestem w domu, bo peewnie nieźle bym przytyłą, a tu mi to raczej nie grozi.:))
Witam, u mnie świąteczne obżarstwo... 3 kolacje wigilijne zaliczyłam, aż mi bokiem wyszło, a raczej górą :))) Pierwszy dzień świąt upłynął spokojnie... a bigos dziś jadłam :)) Oczywiście w lodówce zostało jeszcze mnóstwo jedzenia. Pierogi zamrożone, część flaków też... do tego do zjedzenia jeszcze królik :))) Buuu pęknę!!! :)))