Sprzedałabym się za 10 tysięcy euro rocznie do towarzystwa w zwiedzaniu muzeów i turystycznych atrakcji. Od biedy mogłabym też czasem coś ugotować lub upiec oraz włożyc naczynia do zmywarki. Są chętni do kupienia?
Sprzedałabym się za 10 tysięcy euro rocznie do towarzystwa w zwiedzaniu muzeów i turystycznych atrakcji. Od biedy mogłabym też czasem coś ugotować lub upiec oraz włożyc naczynia do zmywarki. Są chętni do kupienia?
W zwiedzaniu muzeów i turystycznych atrakcji, sprzedałabym się za darmochę :)
Oj tam, oj tam, lepiej mieć seks z miłością, tego jej życz, samo rozprawiczył brzmi ponuro. Zakochane koty tak fajnie wyją, dziadek mojej kumpeli mówi raz do babci czyli jego żony nocą ciemną
-Zrób coś Maryśka z tym kotem, bo tak miuczy, że spać nie daje
A ona na to
-To nie kot, Józiu,to nasz Jędruś!
A to program świat w kolejnych dniach: 18 marca – Europejski Dzień Mózgu 19 marca – Dzień Wędkarza 20 marca – Dzień Bez Mięsa, Międzynarodowy Dzień Wróbla 21 marca – Dzień Wagarowicza, Światowy Dzień Zespołu Downa, Międzynarodowy Dzień Poezji, Światowy Dzień Leśnika, Światowy Dzień Lasu, Światowy Dzień Walki z Dyskryminacją
Dodam,że bardzo podoba mi sie Dzień Wróbla!
A to program świat w kolejnych dniach: 18 marca – Europejski Dzień Mózgu 19 marca – Dzień Wędkarza 20 marca – Dzień Bez Mięsa, Międzynarodowy Dzień Wróbla 21 marca – Dzień Wagarowicza, Światowy Dzień Zespołu Downa, Międzynarodowy Dzień Poezji, Światowy Dzień Leśnika, Światowy Dzień Lasu, Światowy Dzień Walki z Dyskryminacją
Zachodniopomorskie i Pomorskie - dzisiaj jest Światowy Dzień Morza !
a ja nie świętowałam:):):) o matko jedyna a tu niewiele zostało do końca tego dnia:):) idę sorawdzić zapasy mojej panny :):)
A mnie się podoba 19 marca - Światowy Dzień (bez) Mózgu - to moja wersja - ;-)))))
A mnie się podoba 19 marca - Światowy Dzień (bez) Mózgu - to moja wersja - ;-)))))