W radio podśmiewali się , że tradycyjna polska Nutella to ...swojski smalec, haha
W radio podśmiewali się , że tradycyjna polska Nutella to ...swojski smalec, haha
O, zdecydowanie!
Kto z pączkami za pan brat- temu sadło wchodzi w ZAD.
Awokado zjadłam- też tłuste, ale inaczej.
Czy u was na turnusach też obchodzą karnawał? Czy idą parady? przebierańcy? Ja tu na wsi nic nie widziałam, może jutro po południu się przejde:wlk7:wezmę "rezereowo"jakaś śmieszna czapkę od pdp.:buu:
Dzisiaj Dzień Teściowej - złóżcie swoim mamusiom życzenia :)
Czy u was na turnusach też obchodzą karnawał? Czy idą parady? przebierańcy? Ja tu na wsi nic nie widziałam, może jutro po południu się przejde:wlk7:wezmę "rezereowo"jakaś śmieszna czapkę od pdp.:buu:
Byłej teściowej życzę żeby skróciła swój "język" i przestała rozpowiadać plotki na mój i swojej wnuczki temat i żeby w końcu odstawiła tego mojego ex od swojego cycka. :oklaski2::smiech2:
Obecnej teściowej i teściowi życzę dużo zdrowia i spokoju oraz składam podziękowania za to iż mimo mojego "zakręconego życiorysu" przyjęli mnie i moją córkę do swojej rodziny jak własnych mini tego iż żyjemy "na kartę rowerową". :kwiaty_serca::kwiaty_serca::kwiaty_serca:
Druga teściowa podobno zawsze jest lepsza! Życzę Ci byś miała dobrą teściową i żeby Twoje prośby się spełniły :*
Dziekuje. No nie jest zła. Tylko cały czas proszą zarówno "teściowie" jak i moja mama "weźcie ślub" bo tak głupio jak mówicie nam na "Pan" i "Pani". A tak to by było "mamo" i " tato". No niestety poprzez doświadczenie nieudanych związków boimy się drugi raz się sparzyć i papierki są nam nie potrzebne do szxszczęś.