Bedziesz nas zdradzać z innymi opiekunkami? Jestem zazdrosna :)
Bedziesz nas zdradzać z innymi opiekunkami? Jestem zazdrosna :)
Wiem,ale ja lubię wyzwania-oby tylko klapło:)
Sadełka Ci Basieńko mało? To czekaj, ja Ci dam nadmiar mojego, co to mi na niemieckim jedzonku dziadzia przybyło... Chętnie się go pozbędę i wrócę do domu taka jaka wyjeżdżałam ;))) Podaj adres, wyślę Ci - niech stracę - nawet na mój koszt ;)))))))))))
Witam Was serdecznie:)
Nastąpiły zmiany w mojej pracy.W piątek wyjeżdżam w inne miejsce pracy.Kasa przyzwoita,pani cierpi na SM.
Czy będę miała internet ? Nie wiem,postaram się mieć kontakt ze światem:)Pożyjemy ,zobaczymy.
Życzę miłego tygodnia:)
Andrea, ach 5 kilo to w porzadku :)
A pokazuja teraz w Wiadomosciach, ze w Berlinie na ulicach , chodnikach plötzlich LÒD sie pojawil i pokazuja jak ludzie sie przewracaja .... .
Prosze Cię,chociaz Ty mnie nie dobijaj....Jutro rano wyjeżdzam z Berlina....
A nie jesteś po 30-tce? Tak samo jak ja i jak większość na forum.:):):)
na Poloniuszu jest nowe ogloszenie , wydaje sie ok tylko nie ma zadnej firmy podanej, ale pisze ze "legalnie i prywatnie " (tak pisze), do malzenstwa gdzie tylko malzonka potrzebuje opieki (karmienie, ubieranie...w sumie wszystko , bo ona lezaca i z demencja) gotowanie dla 2 osob, koszenie trawnika, zakupy. Placa za to 1200 netto plus roczna premia 100€, plus podroz 100€ .2 pokoje dla opiekunki sa.
acha wiek 25-40lat , zmiana co 2miesiace.
wydaje sie ok, tylko martwi mnie czemu nie jest napisane nazwa firmy.... tylko e mail ( a ten email tez taki malo oficijalny)
nie wiem czy moge tu wkleic link
O jejku,przeciez 50+ to tez jest czlowiek(czyt.kobieta)po trzydziestce,nie bede mowila ktora,bo co sie bede przyznawala do lat na ktore moze nie wygladam:):):):):) buuuuuu,tylko na wiecej buuuuuu......DDDDD
Ivanilka nie bój żaby :) Łańcuszki Babci na buty naciągnij ;-) Do dworca dojdziesz :)