Na wyjeździe #4

10 stycznia 2014 19:11
Tak i to jest w tym najlepsze że już niedługo ale z tym czasem tutaj to porażka jakby nie internet to człowiek by się na dłuższą metę wykończył z tęsknoty za domem.Ja przyjechałam tutaj jednorazowo mam pracę w Polsce i teraz jestem na urlopie bezpłatnym zawsze jakieś potrzeby człowiek ma i dziury tzw.do załatania
10 stycznia 2014 19:14 / 4 osobom podoba się ten post
BEA

Jeny,Wiecie co ile sie dzisiaj strachu najadlam na przerwie.
Nazekalam na brak towarzystwa a tu dzisiaj jakis facet sie do Mnie uczepil i koniec.
Nie Moglam sie dziada pozbyc,chodzil za Mna jak cien i zapraszal na kawe.
W koncu zadzwonilam z komorki do meza,nie nie mowilam Mu o Moim problemie ten wariat by zaraz przyjechal noi gosciu chyba cos skumal i sie zmyl.Mam nadzieje,ze jutro Go nie bedzie bo przyjdzie Mi siedziec w domu a tego nie zdzierrze.

och,mimo lmojego wieku i wygladu mnie tez kiedys latem chcialo dwoch galantych chlopakow poderwac! Jeden az zawadzil kolem od rolatora o kraweznik,malo szczeki nie zgubil, a drugiemu jako ,ze byl w krotkich spodenkach pampers przez nogawke wylecial. A takie fajne chlopaki,wiecej jak po 90-92 latka nie mieli.Tyle,ze na kawe mnie nie zapraszali tylko na ziolka! DDDD....i wcale sie nie balam,tylko nie lubie ziolek .
10 stycznia 2014 19:18
Gabrysia

Jest jeszcze Darmowa Telewizja i Radio Online -TV Jardello.
Tu masz link np. do TVP2 - nadają bieżący program
http://www.tv.jardello.eu/02/#.UpI9B53xLIU

Bardzo ci dziękuję za tą stronkę ,mam nadzieję że oglądając nie wyłączy mi się po iluś tam minutach i nie będę musiała płacić za coś bo naprawde nie opłaca mi się to na pare dni.Z góry dziękuję za pomoc Gabrysiu;
10 stycznia 2014 19:19 / 2 osobom podoba się ten post
KAWUSIA315

Tak i to jest w tym najlepsze że już niedługo ale z tym czasem tutaj to porażka jakby nie internet to człowiek by się na dłuższą metę wykończył z tęsknoty za domem.Ja przyjechałam tutaj jednorazowo mam pracę w Polsce i teraz jestem na urlopie bezpłatnym zawsze jakieś potrzeby człowiek ma i dziury tzw.do załatania

Kochana ja jestem pierwszy raz w De i jutro do domku wracam, a siedze tu od 8 listopada :)) Tragedia z ta tesknota:(( ja juz dzisiaj zyje wyjazdem i caly czas na pelnych obrotach :))czuje sie jak zakochana nastolatka :)) Na forum jestem od miesiaca, a uwierz mi ze juz wpadlam w nalog :)) To silniejsze jak narkotyk:)) Dziewczyny i chlopcy (och bym nie dodala:)) sluza rada i pomoca, jak trzeba podtrzymaja na duchu, pomoga wyjsc z dolka :))Wchodzac na forum czas strasznie szybko leci :))
A czesto mamy tu taki ubaw, te wszystkie kabarety w tv sie chowaja:))#Trzymaj sie , czytaj, pisz i nie opuszczaj nas:))

10 stycznia 2014 19:25 / 1 osobie podoba się ten post
OK i to jest w tym fajne że można z wami pisać a tak wogóle to tą stronke znalazłam jakoś całkiem przypadkowo i cieszę się niezmiernie że mogę z wami pisać bo przez tą dzisiejszą pogodę zwariować można.Idę położyć spać moją babcię i zaraz do was wracam;))
10 stycznia 2014 19:54 / 1 osobie podoba się ten post
KAWUSIA315

OK i to jest w tym fajne że można z wami pisać a tak wogóle to tą stronke znalazłam jakoś całkiem przypadkowo i cieszę się niezmiernie że mogę z wami pisać bo przez tą dzisiejszą pogodę zwariować można.Idę położyć spać moją babcię i zaraz do was wracam;))

Oczywiście , że wracaj do nas. Jak do nas raz trafiłaś to się od nas tak szybko nie odczepisz, hihi
10 stycznia 2014 19:59
W Moim poscie,nie chcialam dac do zrozumienia,ze jaka to pieknosc ze Mnie tylko zwyczajnie Mialam stracha.
Wiadomo adorator zawsze sie jakis znajdzie,ale ten Byl troche natarczywy a Ja mialam taka sytuacje w DE pierwszy raz.Mialam stracha....
10 stycznia 2014 20:06
BEA

W Moim poscie,nie chcialam dac do zrozumienia,ze jaka to pieknosc ze Mnie tylko zwyczajnie Mialam stracha.
Wiadomo adorator zawsze sie jakis znajdzie,ale ten Byl troche natarczywy a Ja mialam taka sytuacje w DE pierwszy raz.Mialam stracha....

Bea sloneczko kochane przeca Tys  bystra dziewczyna ja lubie sobie troche jaja porobic.  Ja se tylko tak "DLA JAJ" napisalam, wczoraj lapaly mnie doly a dzisiaj glupawka,ja juz tak mam.
10 stycznia 2014 20:11 / 1 osobie podoba się ten post
Ale,Ja sie nie gniewam ani nie strzelam focha.Przeciez Wiem.
Ale tu na forum czasem jest to zle zrozumiane bo Ja wogole lubie rozmowe w oczy a pisaniem nie wyrazisz tego tak jak slowami.
Ale................. lubie to forum i forumowiczow,cholibcia jakas nostalgia Mnie dorwala starzeje sie czy 7 tydzien pracy daje sie we znaki,he,he.
10 stycznia 2014 20:30
HEJKA DZIEWCZYNKI BABUSZKA JUŻ ŚPI MOGĘ TROCHĘ Z WAMI POPISAĆ
10 stycznia 2014 20:42
jesteście tam?
10 stycznia 2014 20:50
Jesteśmy
10 stycznia 2014 20:50
Widziałyście może jak dziś Thomas Morgenstern leciał ze skoczni na łeb na szyję? Masakryczny wypadek, podają że ma zmiażdżone płuca i jest w stanie krytycznym, choć podobno rozmawia. Tak się fajnie te skoki ogląda, takie widowisko, a sport naprawdę niebezpieczny.
10 stycznia 2014 20:54
Moja babuszka w łozeczku a ja zaraz do kapieli i zobacze co w trawie piszczy hehe to na razicho:)))))))))))))
10 stycznia 2014 20:56
Widziałam, okropnie to wyglądało - najsmutniejsze to, to że to jego drugi wypadek w przeciągu miesiąca.