Na wyjeździe #4

05 grudnia 2013 18:25
ivanilia40

Jestem Iwona,Iwa,Fifonka jak kto woli :).  

Utylizuje leki.....he,he
Zaprzyjażnij sie ze mną :)

Już się zaprzyjaźniłam :)))
05 grudnia 2013 18:40
Sylwunia

Mnie zawsze wkurzało to "halowanie". Po takim zawołaniu nie przychodziłam, a na pytanie, dlaczego się nie pojawiam, to odparłamCo to za imię "halo", bo to nie moje imię. Po którymś razie z kolei byłam Sylwia. Pisałam też karteczki z moim imieniem w ważnych miejscach :)

A jak przeżyliście ten orkan? Ja siedziałam w domu, bo do tego deszcz padał:) 

Xaver właśnie dotarł do mnie.
Zabrałam jeszcze wycieraczkę i doniczki z przed drzwi. Tu są stare okna, to słychać gwizd wiatru i uderzenia deszczu.
O a teraz zagrzmiało!!!
05 grudnia 2013 18:49
hagia

Xaver właśnie dotarł do mnie.
Zabrałam jeszcze wycieraczkę i doniczki z przed drzwi. Tu są stare okna, to słychać gwizd wiatru i uderzenia deszczu.
O a teraz zagrzmiało!!!

Do mnie Xavier jeszcze chyba nie dotarł.Treaz pada śnieg z deszczem i trochę wieje. No ale czekam na niego,czekam :)
05 grudnia 2013 19:04
A mnie rwie w kolanku, to chyba przez tego Ksawiera !!! A to wredniuch !!!
05 grudnia 2013 19:07 / 1 osobie podoba się ten post
Mycha

Wystaw mu kolanko,niech podmucha :)
05 grudnia 2013 19:09 / 1 osobie podoba się ten post
ivanilia40

Wystaw mu kolanko,niech podmucha :)

Popatrz a takie ładne imię ma !!  No mógłby coś innego z kolankami robić, następny "patałach" ;-//
05 grudnia 2013 19:10 / 1 osobie podoba się ten post
Mycha

Popatrz a takie ładne imię ma !!  No mógłby coś innego z kolankami robić, następny "patałach" ;-//

Prawda....? Działa na wyobrażnię...:)
05 grudnia 2013 19:13
Z moim imienniem zawsze maja problemy, tu Omi wogole prawie do mnie nie mowi wiec nie uzywa zadnych zwrotow.

Orkan u nas szaleje, wieje porzadnie, pada i jest przerazliwie zimno, a te okropniaste drewniane okiennice tluka i tluka, probowalam je zamknac, ale ze starosci sa tak powypaczane, ze jest to niemozliwe, wiec tluka i tluka....
05 grudnia 2013 19:21 / 1 osobie podoba się ten post
Mycha

No patrz, dzisiaj mnie troche noga rwie i się zastanawiam dlaczego? A to przez tego Xavera? Mnie rzadko coś boli? I myślałam że może jakaś grypa się zaczyna a to tylko orkan. Więc będzie dobrze! :)
05 grudnia 2013 19:48
no u mnie tez dmucha mam wrazenie ze Ren mi sie do chalupy wedrze bo nad samym Renem mieszkam,wlasnie sie rolety pozamykaly wiec nie musze na to patrzec brrrrrrrrrrrrrrrr
05 grudnia 2013 20:26
Okolice Baden Baden -spokjnie.Lekki wiatr , cieplo (okno uchylone mam)moze nie dotrze na "dol" Ksawery? .
05 grudnia 2013 20:28
Wiesiula

Z moim imienniem zawsze maja problemy, tu Omi wogole prawie do mnie nie mowi wiec nie uzywa zadnych zwrotow.

Orkan u nas szaleje, wieje porzadnie, pada i jest przerazliwie zimno, a te okropniaste drewniane okiennice tluka i tluka, probowalam je zamknac, ale ze starosci sa tak powypaczane, ze jest to niemozliwe, wiec tluka i tluka....

Wiesiula, to ja Ci współczuję nocki !!! Powpychaj przynajmniej w swoje okna skarpetki ;-)))))  albo coś innego, ciekawszego !!
05 grudnia 2013 22:19 / 2 osobom podoba się ten post
Aktualnosci pogodowe z PL i z D
Karkonosze - Przesieka-zamieć śnieżna,huragan,prądu nie ma
Wrocław - cisza
Bolesławiec i okolice-silny wiatr i deszcz
Osieki -czyli i u mnie nad morzem-bardzo wieje i leje, ale nie jest to jeszcze największy wicher.Jednak mój dobry chłop sie zlitował i na wszelki wypadek zabrał psisko do domu:)

Wuppertal - leje ,wieje b silnie i grzmi
Krefeld -cisza,przerywana od czasu do czasu porwyami wiatru ale nic specjalnego,nie pada.I nie lataja zadne samoloty czyli,ze lotniska i w Dortmundzie i w Dusseldorfie tez wstrzymały loty.Zwykle jest z mojego okna widok na zatłoczone niebo a dzis gwiazdy są samotne,bez towarzystwa:)
05 grudnia 2013 22:29
kasia63

Aktualnosci pogodowe z PL i z D
Karkonosze - Przesieka-zamieć śnieżna,huragan,prądu nie ma
Wrocław - cisza
Bolesławiec i okolice-silny wiatr i deszcz
Osieki -czyli i u mnie nad morzem-bardzo wieje i leje, ale nie jest to jeszcze największy wicher.Jednak mój dobry chłop sie zlitował i na wszelki wypadek zabrał psisko do domu:)

Wuppertal - leje ,wieje b silnie i grzmi
Krefeld -cisza,przerywana od czasu do czasu porwyami wiatru ale nic specjalnego,nie pada.I nie lataja zadne samoloty czyli,ze lotniska i w Dortmundzie i w Dusseldorfie tez wstrzymały loty.Zwykle jest z mojego okna widok na zatłoczone niebo a dzis gwiazdy są samotne,bez towarzystwa:)

Kaszuby - okolice Bytowa - śnieg, zawieje, nawet antena satelitarna zastrajkowała.
Okolice Leverkusen wiatr i deszcze zacinają straszliwie.
05 grudnia 2013 22:35
Okolice Jeleniej Góry- silny wiatr, sypie deszcz ze śniegiem, Skype ledwo ciągnie, satelita też
Luksemburg- Ksawerego ani widu, ani słychu, cieszę się, że wybrał inną drogę, bo mam PDP strasznie bojaźliwą i gdyby tu dotarł miałabym pewnie chodzone całą noc ;-)