Jestem Iwona,Iwa,Fifonka jak kto woli :).
Utylizuje leki.....he,he
Zaprzyjażnij sie ze mną :)
Jestem Iwona,Iwa,Fifonka jak kto woli :).
Utylizuje leki.....he,he
Zaprzyjażnij sie ze mną :)
Mnie zawsze wkurzało to "halowanie". Po takim zawołaniu nie przychodziłam, a na pytanie, dlaczego się nie pojawiam, to odparłamCo to za imię "halo", bo to nie moje imię. Po którymś razie z kolei byłam Sylwia. Pisałam też karteczki z moim imieniem w ważnych miejscach :)
A jak przeżyliście ten orkan? Ja siedziałam w domu, bo do tego deszcz padał:)
Xaver właśnie dotarł do mnie.
Zabrałam jeszcze wycieraczkę i doniczki z przed drzwi. Tu są stare okna, to słychać gwizd wiatru i uderzenia deszczu.
O a teraz zagrzmiało!!!
A mnie rwie w kolanku, to chyba przez tego Ksawiera !!! A to wredniuch !!!
Wystaw mu kolanko,niech podmucha :)
Popatrz a takie ładne imię ma !! No mógłby coś innego z kolankami robić, następny "patałach" ;-//
A mnie rwie w kolanku, to chyba przez tego Ksawiera !!! A to wredniuch !!!
Z moim imienniem zawsze maja problemy, tu Omi wogole prawie do mnie nie mowi wiec nie uzywa zadnych zwrotow.
Orkan u nas szaleje, wieje porzadnie, pada i jest przerazliwie zimno, a te okropniaste drewniane okiennice tluka i tluka, probowalam je zamknac, ale ze starosci sa tak powypaczane, ze jest to niemozliwe, wiec tluka i tluka....
Aktualnosci pogodowe z PL i z D
Karkonosze - Przesieka-zamieć śnieżna,huragan,prądu nie ma
Wrocław - cisza
Bolesławiec i okolice-silny wiatr i deszcz
Osieki -czyli i u mnie nad morzem-bardzo wieje i leje, ale nie jest to jeszcze największy wicher.Jednak mój dobry chłop sie zlitował i na wszelki wypadek zabrał psisko do domu:)
Wuppertal - leje ,wieje b silnie i grzmi
Krefeld -cisza,przerywana od czasu do czasu porwyami wiatru ale nic specjalnego,nie pada.I nie lataja zadne samoloty czyli,ze lotniska i w Dortmundzie i w Dusseldorfie tez wstrzymały loty.Zwykle jest z mojego okna widok na zatłoczone niebo a dzis gwiazdy są samotne,bez towarzystwa:)