Na wyjeździe #4

05 grudnia 2013 22:36 / 3 osobom podoba się ten post
Pozdrowienia z drogi do domu. Moj mobilny net dziala niezle. Dojezdzam do Paderborn. Nie pada ale nadal wieje. Dziewczeta i chlopcy badzcie grzeczni bo jutro Mikolajki.
05 grudnia 2013 22:45
Tez slyszalam jak grzmi - jak na ta pore roku ???? Sadzilam, ze mi sie przeslyszalo ...ale nie ....
Mikolaj przyjdzie do mnie ??? Przeciez bylam grzeczna....
05 grudnia 2013 22:49
Moze bedzie Mikolaj ale bez ;,laski i worka*to nie bd tak milego wejscia
05 grudnia 2013 22:50
Moze bedzie Mikolaj ale bez ;,laski i worka*to nie bd tak milego wejscia
05 grudnia 2013 22:53
kasia63

Aktualnosci pogodowe z PL i z D
Karkonosze - Przesieka-zamieć śnieżna,huragan,prądu nie ma
Wrocław - cisza
Bolesławiec i okolice-silny wiatr i deszcz
Osieki -czyli i u mnie nad morzem-bardzo wieje i leje, ale nie jest to jeszcze największy wicher.Jednak mój dobry chłop sie zlitował i na wszelki wypadek zabrał psisko do domu:)

Wuppertal - leje ,wieje b silnie i grzmi
Krefeld -cisza,przerywana od czasu do czasu porwyami wiatru ale nic specjalnego,nie pada.I nie lataja zadne samoloty czyli,ze lotniska i w Dortmundzie i w Dusseldorfie tez wstrzymały loty.Zwykle jest z mojego okna widok na zatłoczone niebo a dzis gwiazdy są samotne,bez towarzystwa:)

05 grudnia 2013 22:59
Schortens tez leje na przemian deszcz i grad,strasznie wieje i całe okolice strach sie bac matko a cieke ja u mnie ale w Szczecinie wiem ze na razie spokuj moje serduszko mowiło Ale ostrzegaja ze nadchodzi wichura straszna wiec moze tu troszke osłabnie!!!
06 grudnia 2013 09:08
W powietrzu zawirowały pierwsze płatki śniegu, takie duże, puchate* * *

Ja chcę wyjść na dwór!!! Obowiązki jako pierwsze. Idę budzić PDP. No muszę być okrutna ;)
06 grudnia 2013 09:30 / 2 osobom podoba się ten post
Dzien doberek w Mikołojkowy poranek!!! Przesyłam Mikołajkowe pozdrowionka!!! Kazdemu Mikołajkowego wirtualnego buziaczka!!! Zyczac bestresowego miłego dnia smutki niech  troski ida od was precz a usmiech zostanie sie:))))))))))))))) WSpaniałych Mikołajkow zycze:))))))))))))))))) miłego dnia:)))
06 grudnia 2013 10:06
Hallo u mnie w Düsseödorfie tez sypie pieknie sniegiem.
W nocy wialo i lalo mocno, okiennic nie lubie ;)

06 grudnia 2013 10:08
u mnie nie sypie a w sumie niedaleko,ale za to wlasnie mi maz powiedzial ze snieg lezy w Gorzowie zimno wieje i wczoraj na oczy nic nie bylo widac wieczorem jak z pracy wracal,kot nawet nie chce nic slyszec o wyjsciu na dwor haahha
06 grudnia 2013 10:11
magdalena_k

u mnie nie sypie a w sumie niedaleko,ale za to wlasnie mi maz powiedzial ze snieg lezy w Gorzowie zimno wieje i wczoraj na oczy nic nie bylo widac wieczorem jak z pracy wracal,kot nawet nie chce nic slyszec o wyjsciu na dwor haahha

Nasz pies nocował w domu a jak go rano mąż wypuścił to do tej pory nie ma dziada!!! Pizga wciąz porządnie a ta łajza pewno na zwiad sie wypuścił-i weź się tu na d zwierzakiem ulituj-zaraz wykorzysta!!!Paskud jeden!
06 grudnia 2013 10:15
W Berlinie całą noc , wiało i lało..... a teraz sypie snieg:):):) chciałam babuszkę namówić na wyjście i lepienie bałwana ale roześmiała się i powiedziała,że ona już za stara ale ja mogę iść:):):):):)
06 grudnia 2013 10:16 / 1 osobie podoba się ten post
kasia63

Nasz pies nocował w domu a jak go rano mąż wypuścił to do tej pory nie ma dziada!!! Pizga wciąz porządnie a ta łajza pewno na zwiad sie wypuścił-i weź się tu na d zwierzakiem ulituj-zaraz wykorzysta!!!Paskud jeden!

hehehe moj kot wyszedl drzwiami i wlazl zaraz oknem hehehheh nie chce nic slyszec nawet i za to sajgon w domu wiadomo jak nie biega po dworze to ma z Kaska hopla maz mowi ze od 8 rano lataja jak 2 wariaty
06 grudnia 2013 10:20 / 1 osobie podoba się ten post
Szwajcaria - Ticino : słońce , bezwietrznie , nic tu nie dotarło.
Polska - Małopolska wschodnia : Gwałtowna burza z b. silnym wiatrem nad ranem , teraz tylko silny wiatr.
06 grudnia 2013 10:39
mozah aM

Szwajcaria - Ticino : słońce , bezwietrznie , nic tu nie dotarło.
Polska - Małopolska wschodnia : Gwałtowna burza z b. silnym wiatrem nad ranem , teraz tylko silny wiatr.

Zazdroszczę tej Szwajcarii.. Pewnie słyszysz często włoski język