Dzięki dziewczyny za odpowiedź. Uspokoiłyście mnie.
Kołomyjnia- fakt, ale w Polsce to, niestety, częstsze niż rzadsze.
Przeżyjem;).
Dzięki dziewczyny za odpowiedź. Uspokoiłyście mnie.
Kołomyjnia- fakt, ale w Polsce to, niestety, częstsze niż rzadsze.
Przeżyjem;).
Jesli pojedziesz z firmy jakiejs czy na czarno, dobrze by bylo zebys pojechala nie jako pierwsza tylko na wymiane, bys mogla sie wdrazyc. Ciezko jest pierwsze kroki postawic, potem tylko biegniesz :-))
Ale czy nie jest też tak, że jeśli ktoś był przede mną i był, jeśli był, nadgorliwy, a ja świeżynka z komunikatywnym to dużo ciężej mi będzie np.: 2 godziny pauzy jak poprzedniczka nie miała, bo sama rezygnowała??
Ale czy nie jest też tak, że jeśli ktoś był przede mną i był, jeśli był, nadgorliwy, a ja świeżynka z komunikatywnym to dużo ciężej mi będzie np.: 2 godziny pauzy jak poprzedniczka nie miała, bo sama rezygnowała??
ja nie chcę być niemiła i wścibsak,a le ten "komunikatywny język" to sie zweryfikuje na miejscu......
tutaj to se można.......quatschen nur
Dziewczyno o tej nadgorliwosci to już tyle było wpiso,że mozna sie pogubić.Miedzy bajki to włóż,tu kazdy stara sie wymigac od dodatkowej roboty a nie robić to czego nie ma w umowie.To co robiła poprzedniczka to nie powinno Cie interesować.Przyjezdzasz przedstawiasz się i siadasz do obgadania swoich obowiązków.Umowe musisz miec przy sobie i wszystko co jest sprzeczne wyjasniasz i uzywasz jej jako argumentu.