Dzieki Emilio za podpowiedź :))))
Wiem co jutro babci ugotuję na obiad :D hahahaha
Bo ja na samej kawie moge jechac i mi styknie :))))
Dzieki Emilio za podpowiedź :))))
Wiem co jutro babci ugotuję na obiad :D hahahaha
Bo ja na samej kawie moge jechac i mi styknie :))))
O, kochana, rozrzutna jestes !!! Kawa ??? I pewnie jeszcze z cukrem i smietanka ??? A coz to za pomysly, dla nas powietrze, dla PDP bawimy sie w cudotworce i za 50 euro/2 tygodnie zywimy na poziomie kategorii lux !!!
A tak nawiasem mowiac, mam dzis ten "szatanski" humorek. Dzwonilam do banku, karte wyslali, ino ona nie doszla ... I takim to sposobem widze widmo konczacej sie puszki z tytoniem, nie wspomne o rodzince, ktora na dzis ma tylko moja cudowna, wspaniala emeryturke do dyspozycji. Karta przepadla, bank wysle nowa, ponoc do piatku mam dostac. Pieniadze na koncie zabezpieczone na szczescie ...
W PL zakladalam konta, w DE posiadam - nigdy nic nie zginelo, a tu, w slawetnym, bankowym kraju taki fuks mi sie trwafil, widac cos we mnie takiego jest ...
Andrea, jakbysmy byly wszystkie jednakowo porypane - to byloby za normalne, nie uwazasz? A tak to mamy wszelaki przekroj mniejszych lub wiekszych swirkow. KAZDY geniusz byl/jest/bedzie nienormalny, a ze my same genialne, no to coz ... Nikt nie-geniusz nie wyrobilby w tej pracy, ile pomyslow, jak przezyc gotujac powietrze na przyklad.
No coz, jakas przyjemnosc z tego tez by trzeba sobie wycudowac, nawiasem kolejnym - w kazdym sklepie sieciowym jest herbatka z zielem ... Tylko srodki platnicze zablokowane, ale co tam, wazne, ze nie wyparowaly z konta !!! W Szwajcarii, psia krwia !!!
Andrea, jakbysmy byly wszystkie jednakowo porypane - to byloby za normalne, nie uwazasz? A tak to mamy wszelaki przekroj mniejszych lub wiekszych swirkow. KAZDY geniusz byl/jest/bedzie nienormalny, a ze my same genialne, no to coz ... Nikt nie-geniusz nie wyrobilby w tej pracy, ile pomyslow, jak przezyc gotujac powietrze na przyklad.
A mi jakos tak znajomo wyglada nick AnnaK,tyle ze plus cyferki54:)
To Forum chyba służy wyrażaniu własnego zdania? Niektóre z Was piszą co im przyjdzie tylko do głowy, chociaż czasem wypadałoby się zastanowić. Przejrzyjcie na chłodno to forum, niektóre wpisy i potem się zastanówcie same w sobie czy dla kogoś z zewnątrz nie może się to wydać czasami niestosowne. A potem wysnuwajcie dziwne wnioski. Serdecznie pozdrawiam wszystkie panie i życzę miłego dnia :)
To Forum chyba służy wyrażaniu własnego zdania? Niektóre z Was piszą co im przyjdzie tylko do głowy, chociaż czasem wypadałoby się zastanowić. Przejrzyjcie na chłodno to forum, niektóre wpisy i potem się zastanówcie same w sobie czy dla kogoś z zewnątrz nie może się to wydać czasami niestosowne. A potem wysnuwajcie dziwne wnioski. Serdecznie pozdrawiam wszystkie panie i życzę miłego dnia :)