Na listopadowy wieczór

15 listopada 2013 20:21 / 3 osobom podoba się ten post
Nie mogę sama siebie opisac bo bede posądzona o narcyzm.Ale napisze jedno zdanie:gdzie sie nie pojawilam to zawsze najprzystojniesi panowie byli koło mnie.
15 listopada 2013 20:59 / 3 osobom podoba się ten post
mleczko47

Nie mogę sama siebie opisac bo bede posądzona o narcyzm.Ale napisze jedno zdanie:gdzie sie nie pojawilam to zawsze najprzystojniesi panowie byli koło mnie.

bo mnie tam nie było... hehe :)))))
15 listopada 2013 21:07 / 1 osobie podoba się ten post
margaretka nie moge Twojego posta znaleźć, wyczytałamz cytatu, niewyssane cycki.... :) nie no...przebiłaś wszystkich:)
15 listopada 2013 21:10 / 1 osobie podoba się ten post
sas-anka

margaretka nie moge Twojego posta znaleźć, wyczytałamz cytatu, niewyssane cycki.... :) nie no...przebiłaś wszystkich:)

z drugiej strony.....jak niewyssane ,to jakby zaniedbane.....-to ja nie wiem co jest lepsze?:):):):)
15 listopada 2013 21:14 / 4 osobom podoba się ten post
kasia63

z drugiej strony.....jak niewyssane ,to jakby zaniedbane.....-to ja nie wiem co jest lepsze?:):):):)

Buahahahahahahahahahah,az sie oplulam.......:D:D:D:D:D:DD::D
To ja mam bardzo zadbane:D:D:D:D:D:D:D
15 listopada 2013 22:22
ORIM

Nic sie nie dzieje na forum wiec czytam co sie da.A tu taka "perelka" ha ha Opolskie to tez Dolny Śląsk !!! Gdzie twoje zgloszenie na spotkanie zimowe ??? Po lekturze takiego opisu jestes kandydatka do zatanczenia na stole ha ha

Orim nie bądz zachlanny.
16 listopada 2013 08:49
ORIM

Nic sie nie dzieje na forum wiec czytam co sie da.A tu taka "perelka" ha ha Opolskie to tez Dolny Śląsk !!! Gdzie twoje zgloszenie na spotkanie zimowe ??? Po lekturze takiego opisu jestes kandydatka do zatanczenia na stole ha ha

no chyba sobie kpisz :D:D:D:D 
Aż poplułam klawiature , ale i tak miałam umyc :DD:D
Ja po stołach nie tańczę. 
Jakie spotkanie zimowe ?? Nie czytałam bo wczoraj miałam awaryje kompa ;)
Raczej zima mnie czeka u babci :D:D:D
16 listopada 2013 08:52 / 1 osobie podoba się ten post
kasia63

hahahahhaa dowaliłas teraz osz kurde , no nieeeeeee :D:D:D:D 

16 listopada 2013 09:18
mleczko47

Orim nie bądz zachlanny.

Nie jestem zachłanny tylko towarzyski ha ha.Nie chce przeciez niczego wylacznie dla siebie Kolezanke zapraszam na spotkaniie  opiekunow a nie na randke ze mna hihi
16 listopada 2013 09:23 / 1 osobie podoba się ten post
margaretka82

no chyba sobie kpisz :D:D:D:D 
Aż poplułam klawiature , ale i tak miałam umyc :DD:D
Ja po stołach nie tańczę. 
Jakie spotkanie zimowe ?? Nie czytałam bo wczoraj miałam awaryje kompa ;)
Raczej zima mnie czeka u babci :D:D:D

tanczenie po stolach to taka przenosnia,no i ja ci pisalem na stole ha ha,a ty sie rozpedzasz na wiecej stolow.Podoba mi sie podejscie.A co ja szalec to szalec.Teraz serio.1 - sorry za klawiature 2 - poczytaj w Dolny Ślask moze akurat termin bedzie Ci pasował
16 listopada 2013 09:27
mleczko47

i jak sie budzilas rano to nadal byli koło ciebie ???? ha ha
16 listopada 2013 09:51 / 1 osobie podoba się ten post
ORIM

tanczenie po stolach to taka przenosnia,no i ja ci pisalem na stole ha ha,a ty sie rozpedzasz na wiecej stolow.Podoba mi sie podejscie.A co ja szalec to szalec.Teraz serio.1 - sorry za klawiature 2 - poczytaj w Dolny Ślask moze akurat termin bedzie Ci pasował

ja sie nigdzie nie rozpędzam to Ty mnie na ten stół chcesz koniecznie wtrynić ;P 
Nie mój kolego forumowy tak to tańczyć nie będziemy hahahahahaa :D:D:D
16 listopada 2013 10:14 / 3 osobom podoba się ten post
ORIM

Nie jestem zachłanny tylko towarzyski ha ha.Nie chce przeciez niczego wylacznie dla siebie Kolezanke zapraszam na spotkaniie  opiekunow a nie na randke ze mna hihi

Jedno nie wyklucza drugiego:)

Na stole tak zawzięcie swego czasu tańcowala moja znajoma,ze spadla i obie nogi w kostkach połamała...-to tak ku przestrodze:)
16 listopada 2013 13:37 / 1 osobie podoba się ten post
margaretka82

ja sie nigdzie nie rozpędzam to Ty mnie na ten stół chcesz koniecznie wtrynić ;P 
Nie mój kolego forumowy tak to tańczyć nie będziemy hahahahahaa :D:D:D

wersja na stole wiec z glowy ha ha i tak pozostaje jeszcze wiele mozliwosci
16 listopada 2013 13:40 / 1 osobie podoba się ten post
ORIM

HAHAH uwielbiam WAS wszystkich tutaj ,ze macie takie wspaniałe szalone pomysły ze mozna lac ze smiechu,czytam to co piszecie i sie smieje do łez)) potraficie rozbawic ZA TO WAS UWIELBIAM:***
ORIM TY CZORCIE)))