Nie mogę sama siebie opisac bo bede posądzona o narcyzm.Ale napisze jedno zdanie:gdzie sie nie pojawilam to zawsze najprzystojniesi panowie byli koło mnie.
Nie mogę sama siebie opisac bo bede posądzona o narcyzm.Ale napisze jedno zdanie:gdzie sie nie pojawilam to zawsze najprzystojniesi panowie byli koło mnie.
margaretka nie moge Twojego posta znaleźć, wyczytałamz cytatu, niewyssane cycki.... :) nie no...przebiłaś wszystkich:)
z drugiej strony.....jak niewyssane ,to jakby zaniedbane.....-to ja nie wiem co jest lepsze?:):):):)
Nic sie nie dzieje na forum wiec czytam co sie da.A tu taka "perelka" ha ha Opolskie to tez Dolny Śląsk !!! Gdzie twoje zgloszenie na spotkanie zimowe ??? Po lekturze takiego opisu jestes kandydatka do zatanczenia na stole ha ha
Nic sie nie dzieje na forum wiec czytam co sie da.A tu taka "perelka" ha ha Opolskie to tez Dolny Śląsk !!! Gdzie twoje zgloszenie na spotkanie zimowe ??? Po lekturze takiego opisu jestes kandydatka do zatanczenia na stole ha ha
z drugiej strony.....jak niewyssane ,to jakby zaniedbane.....-to ja nie wiem co jest lepsze?:):):):)
Orim nie bądz zachlanny.
no chyba sobie kpisz :D:D:D:D
Aż poplułam klawiature , ale i tak miałam umyc :DD:D
Ja po stołach nie tańczę.
Jakie spotkanie zimowe ?? Nie czytałam bo wczoraj miałam awaryje kompa ;)
Raczej zima mnie czeka u babci :D:D:D
tanczenie po stolach to taka przenosnia,no i ja ci pisalem na stole ha ha,a ty sie rozpedzasz na wiecej stolow.Podoba mi sie podejscie.A co ja szalec to szalec.Teraz serio.1 - sorry za klawiature 2 - poczytaj w Dolny Ślask moze akurat termin bedzie Ci pasował
Nie jestem zachłanny tylko towarzyski ha ha.Nie chce przeciez niczego wylacznie dla siebie Kolezanke zapraszam na spotkaniie opiekunow a nie na randke ze mna hihi
ja sie nigdzie nie rozpędzam to Ty mnie na ten stół chcesz koniecznie wtrynić ;P
Nie mój kolego forumowy tak to tańczyć nie będziemy hahahahahaa :D:D:D