Dałaś link do wody perfumowanej a nie do perfum,to dwie różne rzeczy...
Dałaś link do wody perfumowanej a nie do perfum,to dwie różne rzeczy...
Raczej żadna z nas nie kupuje prawdziwych perfum. Po pierwsze trudno je nawet dostać, po drugie za 5ml. płaci się tyle, co za 100ml wody perfumowanej. A wiele liń zapachowych nie ma nawet prawdziwych perfum w swojej ofercie. Albo nie ma ich w sklepach. Ja widziałam perfumy Chanel, innych nie. Chociaż może i są, ale tak dokładnie każdej marce się nie przyglądam.
Dlaczego ty znowu wszystkich do jednego wora? Jak żadna z nas ? A co zrobiłaś sadę i na 100 % wiesz,że żadna z nas?
Nie generalizuj,jedna na hopla na punkcie domu i jego urzadzania a inna na punkcie butów,jeszcze inna na punkcie oryginalnych ciuchów itd...
Takie zdanie-to tak jak by napisać,żadna z nas nie pije stężonych soków owocowych tylko je rozcieńcza w proporcji 1:100 z wodą...
Dziwne są te twoje opinie,nie tylko w tym temacie.
Rada na przyszłość-pisz wyłącznie w swoim imieniu na tym forum.
No ok - Ty używasz, może ktoś jeszcze też. Ale większość kobiet nie używa.
Jeszcze zapomniałaś wymienić ekstrakt perfum - 40-60% stężenia olejków zapachowych.
Poza tym napisałam, że RACZEJ żadna z nas - nie jest to stwierdzenie o stuprocentowej pewności, jeżeli będziesz łaskawa zauważyć. I nie potrzebuję żadnych rad od tak agresywnej osoby jak Ty.
Temat zakończony,bo nie ma z kim dyskutować...Nie będę się do twojego poziomu zniżać.
Moja lista perfum: wszystkie je mam,lubię różne zapachy a po butach to moja druga pasja-perfumy- # Chopard-Infiniment #Gucci-Eau de perfum II #Fendi-Palazzo-prawie końcowka już #Bulgari-Pur Femme i Blu notte #Lanco'me-Tresor wraz z żelem pod prysznic i perfumowanym kremem do ciała-to mój 1 z ulubionych zapachów #Laura Biaggiotti-Sylwia albo Laura nie pamiętam co mam, Donna #Emporio Armani-Diamonds-końcówka uwielbiam ten zapach #Christian Dior-Che'rie-ten pobija wszystkie inne #Valentino- Rock'n'Rose plus krem do ciała #Gai Mattiolo- Be Sparkling #Dolce & Gabbana- The One,krem perfumowany i żel pod prysznic Jak pisałam wcześniej,jak ktoś chce mi zrobić prezent to proszę o kasę na perfumy :D
Dokupiłam Gabriella Sabatini :D
I rozumiem, że ta cała lista, to rzeczywiście perfumy, a nie wody perfumowane. Tylko, że niektórych tych zapachów, to perfum się nawet nie sprzedaje. A przynajmniej ja nie mogłam ich znaleźć w różnych perfumeriach internetowych i w Douglasie.
A kto z Was używa wody Toaletowej aus Klo :D:D:D ????
Macie się o co sprzeczać , faktycznie.
Więc prosze o kontynuowanie tematu , czy to woda toaletowa ,czy perfumy, czy też woda Brzozowa.
Dla mnie to są perfumy i uj :D:D
Schlussfeier Abend. !!!!
Jestem z Ciebie dumna!!!
kilka palet