22 października 2013 14:58 / 2 osobom podoba się ten post
kattti82Ja napisalam o tych zabiegach bo mam o nich pojecie z racjii pracy w gabinecie kosmetyczno dermatologicznym.PO drugie skladniki w ampulkach wykorzystanych do mezo maja szybsze zastosowanie co sie wiaze z szybszym efektem bo w pewnym wieku krem juz nie zadziala na zmarszczke, na przebarwienia barwnikowe ,hormonalne czy inne defekty skorne , a jesli myslisz inaczej to jestes w bledzie.Np w Stanach sa peeligi fenolowe robia je dermatolodzy, u nas sie jeszcze tego nie robi ,gdzie po takim samym peelingu 50 wyglada na 40 w sensie odmodzenia skory.Medycyna, dermatologia, się rozwinela tak jak rozwinela sie informatyka,swiadomosc ludzi itp itd co nie ma nic wspolnego z komplekasami!
Wydaje mi sie ze gdybys nie miala kompleksow nie napisala bys tego w ten sposob ''To jest akurat temat gdzie Twoja filozofia jest zbedna:)Blagam!:)''. Takie zachowanie podobne jest do nadinteligentnych tipsiar tzw puste dzwony, do ktorych mozesz mowic a one dalej ciagna swoje(nie mowie ze nia jestes, lub ze zachowujesz sie w taki sam sposob zwracam uwage na slowo podobne!) lub kolesie po uniwersytetach zasklepowych, kiedy ktos ma inne zdanie niz oni, wynikajace z wysoce rozwinietych kompleksow.
Co do medycyny i techniki, swiadomosci i ich rozwoju masz racje, co nie oznacza ze medycyne nowoczesna musisz stosowac, tak jak nie musisz korzystac z nowinek technologicznych, nie musisz byc takze ich swiadoma by byc szczesliwa i czuc sie pieknie :)
Pojecie moze i masz( z racji wyksztalcenia), ale czy zastanowilas sie jak po takich zabiegach bedziesz wygladac po 70tce( z racji tego samego wyksztalcenia)? Plamy i zmarszczki sa zakodowane w naturze. Predzej czy pozniej bedziemy wygladac jak wysurzone sliwki z biedronkowymi plamami roznych kolorow i ksztaltow.
Wyobraz sobie piekna podroz do krajow egzotycznych, spacerujsze sobie dzungla, wpadasz w ruchome piaski i co ?
Krzyknac nie krzykniesz zeby szuflada nie wypadla, po takich zabiegach bedziesz zawsze usmiechnieta bo zdretwieja ci miesnie, nerwy(tzw mimika manekina) i jesli bedziesz miala szczescie to bedzie przechodzil inny turysta lecz minie cie widzac usmiechnieta babke w blocie...pomysli sobie ze dla URODY to robi i pojdzie dalej :)..zostaniesz wessana przez nature z ktora walczysz i w taki oto sposob twoje zabiegi cie wykoncza.... hahahahahaha wiem debilne to co napisalem ale nawet z wlasnego debilizmu lubie sie posmiac.