Kattti-a jaki koszt tego zabiegu i czy to jednorazowo czy tez trzeba jakas serie brac zeby byly efekty.A beziglowa jest mniej skuteczna?
Kattti-a jaki koszt tego zabiegu i czy to jednorazowo czy tez trzeba jakas serie brac zeby byly efekty.A beziglowa jest mniej skuteczna?
Dzięki Katti,nie mam wielu popękanych naczynek,teraz juz od dłuższego czasu nie pojawiają się nowe,ale skórę mam skłonną do podrażnień,może faktycznie pozamykam,te co juz są,tym bardziej,ze nie ma ich dużo.
dzieki-jak to tak jak na fotce,to super.
Jasne ,ja zawsze jestem zdania ze trzeba na sobie przetestowac:),bo kazda ma inna skore i inna reakcje,a przy naczynkowej to tez odzywianie wazne ,witamina c i wlasnie kosmetyki do pielegnacjii
Kobieta jest najpiekniejsza kiedy jest naturalna... Nie badz prosze zla ale kiedy slysze ze 30latka robi sobie takie rzeczy tylko po to by dobrze wygladac to jest mi przykro. Dlaczego? Pytanie raczej powinno brzmiec dla kogo ona to robi? Jesli dla siebie tzn. ma kompleksy( moja opinia), jesli dla np: facetow to juz wam odpowiadam ze zaden facet nie lubi tony tynku na twarzy, nie lubi kiedy kobieta przesadza z perfumami, lubi za to kobiety zadbane( nie mylic z operacjami, liftingami i innymi tego typu), nie przesadzajace z chemia, i co najwazniejsze Facet wrecz KOCHA i UBOSTWIA kobiete naturalna, tak bylo jest i bedzie i zaden perfum, tynk czy operacja u nas tego nie zmieni. Nawet sobie sprawy nie zdajecie co czuje facet kiedy was caluje i czuje smak sminki, pudru a jego nozdrza wypala zbyt intensywny zapach perfum, przez ktory feromony nawet nie maja szans by zadzialac. Ja osobiscie lubie kiedy kobieta stosuje jakis naprawde delikatny makijaz, wode toaletowa o delikatnym zapachu i nie przesadza z tym wszystkim. Takze moje drogie w tym temacie posluchajcie co ma mezczyzna do powiedzenia. Jestem czysto ciekaw ile kobiet poruszylo taka sprawe ze swoim mezczyzna by dowieciec sie co on tak naprawde o tym sadzi. I blagam na kolanach nie obrzucajcie mnie blotem tylko za moje zdanie. Pozdrawiam :)
Natchniona filmikami z yotuba, w których kobiety namiętnie recenzują, pokazują, testują kosmetyki, pomyślałam, że może i u nas taki temat się przyjmie. Większość z nas to kobiety i temat jest nam bliski. Pomyslałam, żeby podzielić się naszymi ulubieńcami w różnych kategoriach - tak z ciekawości, ale też może skorzystamy od siebie nawzajem. Mile widziane będzie również uzasadnienie:)
Proponuję podawać po jednym, dwa produkcie w następujących kategoriach.
1. Żel pod prysznic
2. Balsam/masło/mleczko do ciała
3. Krem do rąk
4. Krem do stóp
5. Krem na dzień do twarzy
6. Krem na noc do twarzy
7. Szampon do włosów
8. Coś do mycia twarzy - mydło, żel itp.
9. Maseczka do twarzy
Można by jeszcze kilka kategorii stworzyć, ale te chyba są najbardziej popularne.
Co Wy na to?
1. Dove seria nawilzajaca
2. La Roche Posay balsam do ciala
3. La Roche Posay Lipikar
4. nalezy sprecyzowac
5. ---II--- Toleriane ma malo skladnikow uczulajacych
6. nie uzywam 7. Joico lub, Kaerastase zalezy od typu (mam wyksztalcenie)
8. szare mydlo lub zel pod warunkiem uzywania szczoteczki do twarzy La roche posay
9. kefir, lub maslanka ale tez wypadalo by sprecyzowac, ew. bialko jajka i husteczki(peel off)
To po co kupujecie nam perfumy?:)) skoro ich nie lubicie?
Założyłam temat, a sama się nie wypowiedziałam.
1. Żele Balea za 0,65 centów - tanie, myją i dobrze się pienią - niczego więcej nie oczekuję.
2. Ostatnio masła do ciała Fruttini i Balea Softölbalsam z 40% olejków
3. Ulubiony to Vichy Nutri extra, ale że jest drogi to częściej używam polecony mi tutaj na forum Balea z 5% mocznika - tylko niewiele gorszy, a 4 razy tańszy. Ten, co OpiekunDe lubi - Lipikar z LRP dostałam własnie od córki dziadka i też go przetestuję:)
4. Kremu do stóp używam w sumie rzadko - stosuję tak treściwe masła do ciała i balsamy, że i na stopy to styknie. Ale jak już krem do stóp, to też Balea 10% mocznika - też przez Was polecony:)
5. Tutaj nie mam ulubieńca - obecnie stosuję La Roche Posay Hydreane Legere i jest fajny, no ale on tylko nawilża, a ja bym coś przeciwzmarszczkowego chciała. Przeszłam już tyle różnych kremów i niektóre były ok, ale żaden mnie na tyle nie zachwycił, żebym chciała do niego wracać - cały czas szukam:)
6. Krem na noc - Avene Triacneal na strefę T i pod oczy - świetnie usuwa wągry i ma najwyższe dostępne bez recepty stężenie retinolu, więc jest świetnym kremem przeciwzmarszczkowym. Na policzki - Active C - La Roche Posay - skóra się tochę rozświetla, ale też jeszcze będę testowała inne kremy. Ale ten jest ok. No i na szyję i dekolt używam ujędrniających kremów z AA.
7. Szampony też z Balea za 0.65 - najchętniej o zapachu kokosa dla włosów farbowanych.
8. Do twarzy mój chyba największy ulubieniec ze wszystkich kosmetyków w ogóle - La Roche Posay - Effaclar - czuję po nim cudowną czystość.
9. Maseczki to różne, ale najchętniej wracam do maseczek Ziaji z glinkami.