Witaj Moni19_88 ja własnie szukam koleżanki dla znajomej ona jest w Denkendorf. Macie kawałek do siebie ale jak byś chciała to podam Ci namiary.
Witaj Moni19_88 ja własnie szukam koleżanki dla znajomej ona jest w Denkendorf. Macie kawałek do siebie ale jak byś chciała to podam Ci namiary.
moja mama pracuje w Esslingen am Neckar
Ale czy ona przyjeżdża tutaj, bo są takie dziewczyny które raz w tyg. mają kilka godz wolnego i przzyjeżdzają tutaj:)
Kasia twoja mama jest w sumie blisko mojej koleżanki. Ona jest w Denkendorf. Jak mama chce to podam Ci numer do niej.
Jestem w tak dużym mieście i nie mogę znaleźć nikogo:(((((
Ja miałam jeszcze do wczoraj byc jakiś 30min,od ciebie ,ala teraz będę dużo dalej...:)", Wyroki losu są niezbadane"...:):)
To wy nie macie jednej/ego PDP tylko jedziecie gdzie wam karzą?? Ja mam jedną osobę i z mama się zmieniamy do niej.
moni .. ,Nam nikt nie każe ,My wybieramy ,czy pasuje Nam to miejsce czy nie.Firmy przedstawiaja oferte a My .......wybieramy.Czasmi wpadamy jak śliwki w kompot ale ...............to juz inna bajka.
To wy nie macie jednej/ego PDP tylko jedziecie gdzie wam karzą?? Ja mam jedną osobę i z mama się zmieniamy do niej.