07 października 2013 07:18
kasia63Jakie odprowadzają składki,jak wygląda kwestia ubezpieczenia,czy jest A1,jak jest ze zwrotem za podróz i w ogóle organizacja podróży,czy pensja jest podzielona -kwota i delegacja?Jak podpisywana jest ta umowa o prace ,na jaki okres itd.Generalnie wszystko,a zwłaszcza zarobki ,skoro nierewelacyjne to chyba mniej niz 1000e.?Bo to,moim skromnym zdaniem sa konkretne informacje a nie takie ogólniki co to niewiele mówią.Firm ,które zatrudniaja na umowe o pracę nie ma wiele i mysle,że jesli pojawią sie porządne,konkretnie info to firma,jeśli rzeczywiście jest taka rzetelna może tylko na tym zyskać.Same wiecie jakimi frazesami częstuja nas przez telefon i w reklamach.Dobrze miec przetestowane info z pierwszej reki -i nie tylko plusy,minusy też:)
Z tego co ja wiem to tak kolezanka ma stała umowe oprace,,zwrot kosztow podruzy płaca niemcy jak przyjezdza od reki,umowa jest dwu członowa ,i od wiadomo tejpierwszej nizszej sa odprowadzane składki,nie bede w bład wprowadzac czy to jest 1000zł czy wiecej,praktycznie powiedziała mi ze zawsze ma za miesia 4000tysi w złotowkach płatne.Podbno mozna w euro ale do konca nie wiem jak to jest chyba jak na miejscu mieszkasz i sama odbierasz czyli w Opolu lub opłacasz przelew. Dziewczyny maja 1050eu,a pytałam po to bo sama sie zamierzałam do nich no ale nad stała umowa to musze sie zastanowic no bo ja mam rente wiem ile moge dorobic,ale moga mnie sprawdzic.Firma działa długo ja od nie dawna zauwazyłam ich ogłoszenia informacje dostajesz o pacjencie prawidłowe na tyle ile sa zorientowani.Jest teraz dziewczyna ktora chwali sobie wspołprace z firma aczkolwiek moowi ze zarobki nie sa rewelacyjne tyle moge napisac!!!