Pytanie do Panów - czy wygląd ma znaczenie?

17 września 2016 11:13 / 2 osobom podoba się ten post
Oj,  ale sama anatomia bez chemii jest tylko....anatomią
17 września 2016 11:16 / 2 osobom podoba się ten post
Kobietka

O tak ! Dłonie tak :pomponiara:
Iskra - bezwzględnie !
Konto - lepiej, żeby było. I  tak naprawdę jest więcej tych "warunków".....ale:  "Rzecz polega na tym, że kiedy serce kogoś wybiera, nie uzgadnia tego z rozumem...." /J.Picoult/
:kocha nie kocha:

Zadbane dłonie...iskra...konto...czyste buty...
17 września 2016 11:22 / 3 osobom podoba się ten post
 Jak jest iskra, to  wszystko jest "w pakiecie"
17 września 2016 11:29 / 4 osobom podoba się ten post
Aleś Ty pazerny ! Jeden wystarczy. Czasem do końca życia
17 września 2016 11:34 / 5 osobom podoba się ten post
ewa59

Zadbane dłonie...iskra...konto...czyste buty...

Konto i owszem , ale nie puste 
17 września 2016 12:10 / 8 osobom podoba się ten post
dla mnie wyglad nie ma priorytowego znaczenia, dla mnie wazne jezeli jest odważna, pracowita, kreatywna, nie ma problemu z podjęciem decyzji, ma poczucie humoru, podzielność uwagi, jest sympatyczna, potrafi z każdym znaleźć wspólny język, chętnie pomaga innym, szybko i chętnie uczy się nowych rzeczy, lubi próbować tego czego nie zna, nie uprzedza się, nie generalizuję, jest czuła, delikatna, najbliższym oddana całym sercem...
17 września 2016 12:15 / 3 osobom podoba się ten post
Fiore

dla mnie wyglad nie ma priorytowego znaczenia, dla mnie wazne jezeli jest odważna, pracowita, kreatywna, nie ma problemu z podjęciem decyzji, ma poczucie humoru, podzielność uwagi, jest sympatyczna, potrafi z każdym znaleźć wspólny język, chętnie pomaga innym, szybko i chętnie uczy się nowych rzeczy, lubi próbować tego czego nie zna, nie uprzedza się, nie generalizuję, jest czuła, delikatna, najbliższym oddana całym sercem...:-):brawo1:

I jeszcze robi pranie,gotuje i nie mowi  
17 września 2016 12:21 / 3 osobom podoba się ten post
Fiore

dla mnie wyglad nie ma priorytowego znaczenia, dla mnie wazne jezeli jest odważna, pracowita, kreatywna, nie ma problemu z podjęciem decyzji, ma poczucie humoru, podzielność uwagi, jest sympatyczna, potrafi z każdym znaleźć wspólny język, chętnie pomaga innym, szybko i chętnie uczy się nowych rzeczy, lubi próbować tego czego nie zna, nie uprzedza się, nie generalizuję, jest czuła, delikatna, najbliższym oddana całym sercem...:-):brawo1:

Kurcze Fiore jakbym własnego syna słyszała.... Ale on taką ma.... 
17 września 2016 12:33 / 4 osobom podoba się ten post
magdzie

Konto i owszem , ale nie puste :wysmiewa:

A i najważniejsze,żeby mu nogi nie śmierdziały
17 września 2016 12:36 / 3 osobom podoba się ten post
Malina

A i najważniejsze,żeby mu nogi nie śmierdziały:lol3:

Beda smierdzialy jak bedzie nosil stilonki hihi 
17 września 2016 12:37 / 2 osobom podoba się ten post
Mow o sobie Andrea,bo ja to leniwa jestem Nic nie potrafie tylko lezec i pachniec. Tak mi ktos powiedzial;))))
A urode mozesz byc spokojna,fajna z Ciebie lasencja jest! Za to u mnie siwe wlosy powychodzily,mozliwe,ze od zmartwien ale czy ja wiem? 
17 września 2016 12:38 / 4 osobom podoba się ten post
Gorzej jak na uniesieniu sie kończy ....
17 września 2016 12:39 / 2 osobom podoba się ten post
magdzie

:lol3::wysmiewa:
Beda smierdzialy jak bedzie nosil stilonki hihi 

oraz brudne butki 
17 września 2016 12:43 / 1 osobie podoba się ten post
A to chyba cytat z Milera
17 września 2016 12:47 / 5 osobom podoba się ten post
Jak ktos jest tak leniwy jak ja to inaczej sie nie da. Musi podpierac bo dziubnie nosem w stol ;)))) A avka zmienie...ale nie wiem czy na dlugo bo sie do tego tak przyzwyczailam,ze hoho