Apteka czasmi dowozi taaaaaakie rzeczy, nawet pojedyncze leki? Zapytaj
Apteka czasmi dowozi taaaaaakie rzeczy, nawet pojedyncze leki? Zapytaj
Witam i dzien dobry zrana w poniedziałkowy poranek!nowy tydzien zaczynamy kochani, wiec zeby czasami nie zapomniec o kims to dzis !!! dla wszystkich solenizantow ktorzy obchodza urodziny, imieniny,w tym tygodniu wszystkiego najlepszego zycze,a dzis co to czas zmienipny jeszcz spia ranne ptaszki, hehe spokojnego dnia wszystki,usmiechnijcie sie jutro jeszcze lepszy bedzie dzien,pogody ducza ,pogody za oknem, u mnie trudno na razie powiedziec jak bedzie ,ale co tam jakas pogoda hehe,spokojnego, Meryky jak ci leci dajesz rade pewnie tak dzilna zciebie kobieta jak kazda z nas wiemy na co sie piszemy ,no nie na wszystko ale akurat smierci i czas wyczekiwania na nia ,to tak jakby wpisany do obowiazkow ,trzymaj sie cieplutko powodzonka,miłego spokojnego dnia wszystkim:)))))))))))))))
A korzystaja rodziny też z środkow pielegnacyjnych/ rękawiczki, śr dezynfekujący do kwoty 31 euro w ramach kasy chorych? Z kupnem rękawiczek jest czesto problem, a mało kto wie, ze można dostać za darmo.
W internecie można wlkepać Pflege-pakiet
Witam,witam serdecznie opiekunkowo:):):)
Jestem już w domku od piątku-wieczór:):):)
Dojechałam cała i zdrowa,rodzina na mnie czekała i zwierzaki też:):):)Powitania są takie fajne i miłe:):):)
Weekend spędziliśmy w domku,wpadli znajomi......Było bardzo wesoło:):):)
Plany na cały tydzień już są:)Jak ja kocham swój DOMEK:):):)
Wpdne od czasu do czasu,wiecie jak jest,hahahahahaahha.
Miłego dnia Wszystkim w pracy,w domach,przyjeżdżającym i wyjeżdżającym:):):)
A korzystaja rodziny też z środkow pielegnacyjnych/ rękawiczki, śr dezynfekujący do kwoty 31 euro w ramach kasy chorych? Z kupnem rękawiczek jest czesto problem, a mało kto wie, ze można dostać za darmo.
W internecie można wlkepać Pflege-pakiet
Nie dokładnie troszkę-każdy land ma swoją kwotę na Pflege-Paket i jest różnie z tą sumą tu kawałek tekstu " Der bpa argumentierte unter anderem damit, dass bestimmte Leistungen der ambulanten Pflege seit dem 1. August in Mecklenburg-Vorpommern deutlich schlechter vergütet werden als anderswo. So würden seitens der AOK und einiger anderer Kassen hier für ein Paket aus Medikamentenabgabe, Insulinspritze und Blutdruckmessung einschließlich des Weges nur noch maximal 6,25 Euro gezahlt In Hamburg erhielten die Pflegedienste hierfür mindestens 14,56 Euro, in Schleswig-Holstein immerhin noch 9,46 Euro. "
Cześć dziewczyny ja z innej bajki , mój przyjaciel mówił mi dziś o polkach szukających mężów w Niemczech , że sporo jest ostrzegających reportaży przed nami kobietami z Polski , nic nie wiem na ten temat może wy mnie oświecicie co oni o nas wygadują , polowanie na mieszkania itd...