11 września 2013 12:48 / 1 osobie podoba się ten post
ProwincjuszZaczęło sie od kregosłupa, cos trzasło przy dźwignięciu na prawie prostych nogach. Wiem-źle, a to przez pośpiech w akcji ;) A teraz odkrywam, ze żyje coraz intensywniej, bo dochodzą inne bolączki. Kręgosłup z soboty na niedzielę, wczoraj ból głowy ( Ibuprom ), a teraz kolka okołopłucna, I boli, aj! ajaj !!
Jeszcze tak z tydzień i będe żył pełnią życia jako jeden chodzący/albo leżący/ BÓL.
Przed wyjazdem nie brałem tego pod uwage, a tu proszę, z opiekuna zamieniam sie w przyszłego PDP :) :) :)
Zdrowia życze ;)
Ja Ciebie bardzo przepraszam Prowincjusz.Jest mi Ciebie zal bardzo.Przyjechales do pracy, a tu masz babo placek.Pelny sily i werwy i checi i klapa:(
Ale musze ,to napisac hahahahahahahahahahaha:D:D:D:D:D:D:D:D:D
Bardzo mnie rozbawil Twoj post.Znowu utwierdzilam sie w przekonaniu,ze ludzie z zachodniopomorskiego maja niesamowite poczucie humoru.Pomijajac fakt ,iz wielu przyjachalo w te strony z innych regionow Polski.To chyba ten luft regionu zachodniopomorskiego tak dziala.Masz fajne poczucie humoru(wzgledem siebie),a to tylko pomoze Ci nie zostac PDP:):):)
Nie gniewaj sie,ze tak napisalam,ale nie moglam sie powstrzymac:)