Pij dużo wody
Pij dużo wody
Zwłaszcza na drugi dzień :smiech3: Niektórzy mówią, że klin lepszy :wino:
I jeszcze jeden i jeszcze raz....:radosc1:
Ok, ok, później postawię coś do kawy:smiech3::-)
Możesz mi proszę doradzić jak nadmiar tej soli wypłukiwać stopniowo?może już mam jakies "kryształy" w srodku:stres:
Możesz mi proszę doradzić jak nadmiar tej soli wypłukiwać stopniowo?może już mam jakies "kryształy" w srodku:stres:
No widzisz Elka, od dzisiaj już wiesz, jak się pozbyć Twoich solnych kryształów z organizmu.
Doczekałaś się konkretnej porady,tyle,że przy okazji dowiedziałaś się, jak ten swój organizm zasyfiłaś:-(
Nic to,zaczniesz właściwej soli używać, to będziesz czysta jak kryształ, choćby nawet i solny :-)
No widzisz Elka, od dzisiaj już wiesz, jak się pozbyć Twoich solnych kryształów z organizmu.
Doczekałaś się konkretnej porady,tyle,że przy okazji dowiedziałaś się, jak ten swój organizm zasyfiłaś:-(
Nic to,zaczniesz właściwej soli używać, to będziesz czysta jak kryształ, choćby nawet i solny :-)
nie ma co ironizować i obrażać się. Też swój zasyfiłam, ale od 5 lat w mojej kuchni nie ma tego syfu. Ważne aby się edukować, nie telewizją - sługusami bigfarmy, rzetelną wiedzę można zdobyć w internecie. Dużo zdrówka.
Witaj Maju :-)
W moim poście nie było ani ironii, ani absolutnie żadnych podtekstów w Twoim kierunku!
Miało być żartobliwie w kierunku Elki, ale może mam kiepskie żarty .
To po pierwsze.
Po drugie, spodziewałam się, że zareagujesz,więc cieszę się, że odpowiedziałaś.
Odzywaj się częściej, Twoje wpisy wywołują ciekawe dyskusje ,ja też lubię prowokować do wypowiadania się,ciekawa jestem innych ludzi i ich zdania. Czasami mogę sama coś doradzić, czasami uczę się od innych.
A obrażać się nie lubię, staram się zawsze wyjaśnić drażliwe sytuacje i albo wyciągnąć wnioski i coś zmienić u siebie, albo wysłuchać i nie przekonywać innych na siłę o swoich racjach.
Pisz więc Maju częściej, naprawdę lubię Ciebie czytać.
Miłego dnia :-)
https://planetapl.life/zdrowie/7005-wlej-ocet-jablkowy-do-miski-i-zamocz-w-nim-stopy-nie-uwierzysz-co-sie-stani/
Może komuś się przyda:-)