Nie pijcie kefiru - skutek opłakany . To widać :ubikacja2:
Nie pijcie kefiru - skutek opłakany . To widać :ubikacja2:
No niestety....jak tak pędzi to gubi się dystans. Tak oczekiwany od innych.
Jak to tak ? Pszesz jesteśmy tacy śmieśni. W tym internecie . I keine Grenzen. I w ogóle cały ten jargon i ampluaż :zaskoczenie: Od wierszopisarstwa po Ermitaż, od sekśismuuu po rozwolnienie mleczne ........ takie to śmieszne i prześmie(w)cze..... wzruszyłam się. :lol3: I ta fantazja to od tego jest. Żeby bawić się na całego . :cheerleaderka2: tak to jakoś szło :placz3: To gdzie w końcu ta potańcówka ? :na wozku3: Czy to najprzód trzeba wziąć ziarko fantazji żeby móc się w kole bawić doskonale ..? :taniec2: :placze1:
Nie umiemy różnić się pięknie i mocno.
Nie umiemy różnić się pięknie i mocno.
Zwykłe - złośliwość , alienacja, grupowanie , brak tolerancji, inaczej - akceptacja? tak. dla wybranych; Cynizm, intrygi, podjazdy. Oraz za dużo tego, co łuskonośne mają. Eeeeee tam ! Zresztą. To wszystko nic. Nic nie da . Góra decyduje i ustala, mozna sobie chciec lub nie chcieć. I tak egal wyjdzie z tego :-) :figiel: :super: Społeczeństwo co się zowie. :lol1:
Zarozumialstwo, przekonanie o wlasnej nieomylności, wyciąganie pochopnych i często mylnych wniosków. No.
Alergie utrudniaja wspolne zycie.
Całe szczęscie nie jestem alergiczką i dlatego nie goni mnie w określonym kierunku :ubikacja2:
Ja mam sposób na zielone banany, wkładam do torebki banany i połówkę jabłka, na drugi dzień banany są żółciótkie. Mój dziadek to takich twardych nie zje bo ta jego proteza to tak na słowo honoru zrobiona jest. Inna rzecz to odpieranie cieżkich plam, cytryną i sodą.
To musze sprobowac bom nie wiedziala,ze to pomaga. Jak juz jestem w temacie domowych sposobow to napisze,ze lubie myc umywalki,krany octem i soda. Pozniej przecieram recznikiem papierowym i wszedzie blysk. Fugi tyz dobrze wyszorowac soda. Jak piore firanki do dolewam do pojemnika na proszek troche plynu do naczyn,lepiej schodzi tluszcz dla przykladu z firanki,z kuchni.