no pewnie :))))
ale człowiek taki głupi ma nadzieję zawsze :)))))

no pewnie :))))
ale człowiek taki głupi ma nadzieję zawsze :)))))
Nie wierzę w horoskopy ale wierzę w siłę pozytywnego myślenia.Dlatego jesli ktos mi mówi że to będzie dla mnie wspaniały rok to chętnie go słucham:-)
Sam koniec tego horoskopu mi sie podoba:-) Szkoda ze nie jestem Wodnikiem:-)
To właśnie jest powód, dla którego kobiety nie powinny czytać romansów i oglądać telenowel.
To teraz koziorozca ;;))
Dzięki Andrea za " Wagę " - od dziś zaczynam : poszukiwania " nowego " - jak mi się tylko spodoba ( czyt. ładniejszy od diabła ) to spojrzę , zatrzymam na chwilę wzrok i pstryk załatwione . Amorek strzeli z łuku i gościu załatwiony - zakocha się we mnie na zabój :-)
W maratonach też będę biegać a co mi tam :lol3:...Giunta może a ja to co jakaś " niewidymka pokręcona " jestem , czy co ? :lol2:
Znaczy się będziesz cnotliwie biegać. Hmmm musiałabym to zobaczyć.
Znaczy się będziesz cnotliwie biegać. Hmmm musiałabym to zobaczyć.
Dzięki Andrea za " Wagę " - od dziś zaczynam : poszukiwania " nowego " - jak mi się tylko spodoba ( czyt. ładniejszy od diabła ) to spojrzę , zatrzymam na chwilę wzrok i pstryk załatwione . Amorek strzeli z łuku i gościu załatwiony - zakocha się we mnie na zabój :-)
W maratonach też będę biegać a co mi tam :lol3:...Giunta może a ja to co jakaś " niewidymka pokręcona " jestem , czy co ? :lol2: