Komputerowe SOS

21 września 2015 20:47
Skypa już mam, ale za to jakaś zaraza zeżarła mi onet i nijak nie mogę poczty odebrać. Pomór dzisiaj jakiś na te serwery? Czy świńska grypa się zmutowała i teraz na cyberinteligencji żeruje?
21 września 2015 21:18 / 1 osobie podoba się ten post
Jaka zła jestem na tego sykpa...dalej nie mam.
21 września 2015 21:23
ivanilia40

mnie się udało połączyć z domem.Widocznie coś robią i świruje.
21 września 2015 21:24 / 1 osobie podoba się ten post
ivanilia40

Bo byłaś niegrzeczna Ja byłam grzeczna to mam i już z córką pogadałam nawet Popraw się, to Ci włączą (myślę, że to nasz moduś tak nas ukarał bo niegrzeczne byłyśmy )
21 września 2015 21:26 / 1 osobie podoba się ten post
WSTENGA

Bo byłaś niegrzeczna :wysmiewa: Ja byłam grzeczna to mam i już z córką pogadałam nawet :tanczy: Popraw się, to Ci włączą (myślę, że to nasz moduś tak nas ukarał bo niegrzeczne byłyśmy :lol2:)

Juz mam skypa,ale moi nie mają wiec i tak nie pogadam.Chyba ze obdzwonie wszystkich  i powiem jak mają się zalogować.
01 października 2015 12:42
Ppmóżcie mi rozwiązać prooblem rodzina mi zfundowała sticka do komputera na abonament m-cny w Telekom i teraz nie wiem czy mam się ograniczać korzystając z internetu czy mogę korzystać tak samo jak by był stacjonarny internet . Hilfe bo jestem zielona w tej sprawie. Acha stick 3 GB
13 października 2015 15:28
Ale sobie namieszałam na poczatek na nowym lapku:) Pobiłam wszelkie rekordy głupoty  Nie potrafiłam się zalogować do sieci po podaniu hasła i zamiast reset routera zrobić to zafundowałam sobie przywracanie systemu  I mi moje gg wywaliło, musze na nowo wgrywać  I zamiast spacerować w czasie wolnym to czekałam aż lapek to wszystko przemieli 
13 października 2015 21:29
... a u mnie ciąąąągle zawiesza się. po uruchomieniu jest "niebieskie okienko" i du..a
Laptop oddałam najpierw do znajomego , potem do serwisu i dupa zimna, czyli : u nich się nie zawiesza, a u mnie w domu tak ! No i  bądź tu mądry. 

13 października 2015 21:41 / 2 osobom podoba się ten post
MeryKy

Ale sobie namieszałam na poczatek na nowym lapku:) Pobiłam wszelkie rekordy głupoty :strzela z bicza: Nie potrafiłam się zalogować do sieci po podaniu hasła i zamiast reset routera zrobić to zafundowałam sobie przywracanie systemu :-) I mi moje gg wywaliło, musze na nowo wgrywać :-( I zamiast spacerować w czasie wolnym to czekałam aż lapek to wszystko przemieli :-(

Pociesz się nie Ty pierwsza taka mądra jesteś
13 października 2015 21:53 / 1 osobie podoba się ten post
Spryciary jesteście
Mój jak się zawiesza, to nie mogę nic, więc wyciagam baterię, czekam ok. 10 minut (wkładam baterię), no i czekam na ponowne uruchomienie po 30 sek. ale to prawdopodonie może wyrządzić dużo złego.
14 października 2015 13:26
michasia

Pociesz się nie Ty pierwsza taka mądra jesteś:lol3::palka:

Ale chyba w końcu znalazłam rozwiązanie?  Pogrzebałam w lapku wg tych wskazówek:    http://www.benchmark.pl/testy_i_recenzje/najczestsze-problemy-z-siecia-wi-fi/strona/19988.html
14 października 2015 16:33
bieta

Spryciary jesteście :-)
Mój jak się zawiesza, to nie mogę nic, więc wyciagam baterię, czekam ok. 10 minut (wkładam baterię), no i czekam na ponowne uruchomienie po 30 sek. ale to prawdopodonie może wyrządzić dużo złego.

Reset biosu wtedy robisz- no ,teoretycznie może coś się wydarzyć jak przy resecie w ogóle. Swoją drogą to system długaśnie Ci się ładuje. Może ten link Ci pomożehttp://answers.microsoft.com/pl-pl/windows/forum/windows_7-performance/windows-7-d%C5%82ugo-si%C4%99-%C5%82aduje/8e0a884b-8ee5-4856-9b7d-6068fe23a977?msgId=cc450541-bc55-40d1-b22d-e92d71a6c6bc                                                                                                                                                                          Acha, wejdż w menagera  zadan i sprawdź ile ramu zjada komputer przy starcie , może mała ilość ramu powoduje problemy z bootowaniem.
15 października 2015 13:19
mam prosbe od wczoraj juz 2 raz cos takiego mi sie pojawia mam jeszcze tydz do wyjazdu czy mozecie mi pomoc
15 października 2015 19:03
magdalena_k

mam prosbe od wczoraj juz 2 raz cos takiego mi sie pojawia mam jeszcze tydz do wyjazdu czy mozecie mi pomoc

To bluescreen, zdarza się, a przyczyny mogą być różne. Nie znaczy to, że komputer Ci padnie, chociaż może to się zdarzyć. Napisz, w jakich sytuacjach ten bluescreen się pojawia, możesz mieć np. zbyt duże użycie procesora, może wirus, może za dużo programów pracuje.
15 października 2015 19:08
tina 100%

To bluescreen, zdarza się, a przyczyny mogą być różne. Nie znaczy to, że komputer Ci padnie, chociaż może to się zdarzyć. Napisz, w jakich sytuacjach ten bluescreen się pojawia, możesz mieć np. zbyt duże użycie procesora, może wirus, może za dużo programów pracuje.

wiesz co w sumie nic konkretnego w dnym momencie nie robie.......... dzisiaj wlaczylam tv wczoraj juz nie wiem w jakiej sytuacji mi sie przydazylo, czy sama moge cos zrobic??? nie bardzo sie znam czy po prostu odwiedzicspecjaliste?