Jaka zła jestem na tego sykpa...dalej nie mam.

Bo byłaś niegrzeczna :wysmiewa: Ja byłam grzeczna to mam i już z córką pogadałam nawet :tanczy: Popraw się, to Ci włączą (myślę, że to nasz moduś tak nas ukarał bo niegrzeczne byłyśmy :lol2:)
Ale sobie namieszałam na poczatek na nowym lapku:) Pobiłam wszelkie rekordy głupoty :strzela z bicza: Nie potrafiłam się zalogować do sieci po podaniu hasła i zamiast reset routera zrobić to zafundowałam sobie przywracanie systemu :-) I mi moje gg wywaliło, musze na nowo wgrywać :-( I zamiast spacerować w czasie wolnym to czekałam aż lapek to wszystko przemieli :-(
Pociesz się nie Ty pierwsza taka mądra jesteś:lol3::palka:
Spryciary jesteście :-)
Mój jak się zawiesza, to nie mogę nic, więc wyciagam baterię, czekam ok. 10 minut (wkładam baterię), no i czekam na ponowne uruchomienie po 30 sek. ale to prawdopodonie może wyrządzić dużo złego.
mam prosbe od wczoraj juz 2 raz cos takiego mi sie pojawia mam jeszcze tydz do wyjazdu czy mozecie mi pomoc
To bluescreen, zdarza się, a przyczyny mogą być różne. Nie znaczy to, że komputer Ci padnie, chociaż może to się zdarzyć. Napisz, w jakich sytuacjach ten bluescreen się pojawia, możesz mieć np. zbyt duże użycie procesora, może wirus, może za dużo programów pracuje.