no,nie chcę formatować,bo mam różne potrzebne mi tu w De rzeczy,ale w Polsce przejdę się do serwisu i zapytam co jest nie tak...
no,nie chcę formatować,bo mam różne potrzebne mi tu w De rzeczy,ale w Polsce przejdę się do serwisu i zapytam co jest nie tak...
a spróbuj zmienić w ustawienich, żeby zapisywało ściągane rzeczy na karcie pamięci, ja np mam taką opcję w moim samsungu...
Dziękuję Sylwia,ale u mnie nie ma czegoś takiego jak Lokalizacja instalacji...
Rzeczywiście w tym modelu, nie ma opcji wyboru pamięci. Ania na odleglość Ci nie pomogę niestety:( Jak wrócisz, zrób jak pisałam, zgraj na kompa, sformatuj kartę pamięci, przywróć ustawienia fabryczne telefonu. Jeśli nie pomoże idź do dobrego serwisu.
Aha przy wyborze opcji przywróć ustawienia fabryczne zresetujesz wszystkie ustawienia, czyli wszystko co zapisane w pamieci telefonu zniknie, będzie taki jakbyś go dopiero co kupiła. Jeśli nie ustawiałaś kodu dostępu do telefonu a będzie chciał dla potwierdzenia operacji, wpisz standardowy, 00000000
Wyeliminuje ewentualny błąd na karcie. Wczoraj wygrzebałam taki sam model i pobawiłam się nim trochę, wszystko śmiga prawidłowo. Dodam że w serwisie nie spotkałam się do tej pory z tym problemem, ale po tym co napisałaś, poszperałam w necie, i sporo ludzi ma z tym kłopoty. Instaluje się specjalny program, który powoduje że tylko część tego co chcesz zapisać instaluje się w pamięci telefonu a instalację większej części wymusza na karcie pamięci. I wtedy nie trzeba zmieniać wersji oprogramowania, ale do tego trzeba mieć kabel i troszkę być w tym oblatanym.
Ja was będę dzielnie czytać,bo o programach nie mam pojęcia...zawsze korzystam z serwisu..;(