Mistrzuniu jestem jak cholera:-)
Wykabinowalem z internetem to aby jakas rownowaga byla zalalem laptopa:przeklina:
Na szczescie mam drugiego
Mistrzuniu jestem jak cholera:-)
Wykabinowalem z internetem to aby jakas rownowaga byla zalalem laptopa:przeklina:
Na szczescie mam drugiego
hehe, rozumiem radość ale żeby zaraz zalewać..........laptopa!
Od wczorajszego popołudnia nie mogę wstawić żadnego zdjęcia, wyskakuje komunikat: ,, Nie można wgrać pliku na serwer ".Ktoś ma podobną sytuację?
Ja tak mam , piszę server niet??.Basia nie w tym temacie, mam upiec torta na 30 urodziny, może masz przepis na jakiś kremik niestandartowy, sprawdzony?
Pomocy,piszę z lapka męża,bo na moim od kilku dni nie mogę otworzyć Opiekunowa,stale wyskakuje komunikat,że strona o takim adresie nie istnieje.Co robić?:zly komputer:
Pomocy,piszę z lapka męża,bo na moim od kilku dni nie mogę otworzyć Opiekunowa,stale wyskakuje komunikat,że strona o takim adresie nie istnieje.Co robić?:zly komputer:
Moze probowałas zdjecie w profilu zminic? Wyczysc historie w przegladarce :zly komputer:
Jak zainstalowac Neta z Aldi talk-chodzi mi o Verbindungasissten Medion Mobile ?
Dupa, wsadzilam stica ,wpisalam pin i nic..