wiesz co w sumie nic konkretnego w dnym momencie nie robie.......... dzisiaj wlaczylam tv wczoraj juz nie wiem w jakiej sytuacji mi sie przydazylo, czy sama moge cos zrobic??? nie bardzo sie znam czy po prostu odwiedzicspecjaliste?
wiesz co w sumie nic konkretnego w dnym momencie nie robie.......... dzisiaj wlaczylam tv wczoraj juz nie wiem w jakiej sytuacji mi sie przydazylo, czy sama moge cos zrobic??? nie bardzo sie znam czy po prostu odwiedzicspecjaliste?
A to jak już w domu będziesz:) Sama nic nie zrobisz, po prostu po pojawieniu się bluscreena zrestartuj komputer.
Trudno jest ustalic przyczynę bluscreena, bo to może być błąd systemu, jakiejś aplikacji, lub sprzętu, ale możesz komputera normalnie używać.
U mnie na starym netbooku to się dość często pojawiało, a wina leżała w zbytnim obciążeniu procesora, nie chciało mi się za bardzo noic z tym robić, to restartowałam komputer i używałam go dalej :).
Moi drodzy potrzebuję pomocy.A mianowicie coś dzieje mi się ze skypem.Nie mogę się zalogować.Pomimo,że postępuję z ich instrukcją tzn. wysłałam do nich e-meila i otrzymałam jednorazowy kod.Wszystko wpisałam jak należy no i nic.Cały czas jest komunikat.że skype nie może się połączyć.Dodam,że już raz tak miałam ale jakoś samo się naprawiło a teraz czekam i nic.Może wiecie dlaczego tak mi się dzieje?Proszę o pomoc.
Ale chyba w Skype nie wpisuje się kodu? Trzeba samemu zmienić i wpisać nowe hasło? Niedawno to robiłam bo na nowego lapka wstawiałam Skype.
Naciskasz nie pamiętam hasła i klikasz na link który na poczte przyjdzie. Sama ustawiasz nowe hasło, tak mi się wydaje????
No dobra zmieniłam hasło i nadal jestem w czarnej d...e.Cały czas pisze mi,że nie może się połączyć.Ale dzięki dziewczyny.Może jakoś się sam włączy.
No dobra zmieniłam hasło i nadal jestem w czarnej d...e.Cały czas pisze mi,że nie może się połączyć.Ale dzięki dziewczyny.Może jakoś się sam włączy.
Dzieki dziewczyny.Bede troche wolna to wszystko zobacze
A mialam takie zdarzenie, ze antywirus mi cos blokowal: Avast. Ale juz nie pamietam co?Moze i Skype?
No wlasnie mam Avast.No i co teraz ?Jaki antywirusowy program mam wgrac?