Asik ,prosze podziel sie wiadomosciami na temat -polineuropatii,wiem ze ,to Ty pisalas cos ale nie moge znalesc .Ja dopiero "raczkuje".Przepraszam ze , nie w temacie napisalam (chcialam zwrocic Twoja uwage ,:):) .
Asik ,prosze podziel sie wiadomosciami na temat -polineuropatii,wiem ze ,to Ty pisalas cos ale nie moge znalesc .Ja dopiero "raczkuje".Przepraszam ze , nie w temacie napisalam (chcialam zwrocic Twoja uwage ,:):) .
Tylko nie wiem czy CI podpasują, ja tez nie wiem.Prosiłam go ,żeby wziął pod uwagę ,że to dla mnie i ,że ma nie zapomniec o moim wieku:))
A mnie napisali ze tę stronę Chrome Google zablokowała :( I taki rysunek jak jakiś zamaskowany włamywacz z komputera wyłazi :(
No mi teraz też się to pojawiło. A wcześniej korzystałam bez problemów.
No ale tych stron z e-bookami jest pełno. Chociażby na chomikuj jest tego masa.
A mnie napisali ze tę stronę Chrome Google zablokowała :( I taki rysunek jak jakiś zamaskowany włamywacz z komputera wyłazi :(
no właśnie sobie ściągnęłam z :Chomikuj" kilka sztuk,narazie mie wystarczy...
Kika1: mam tylko zestaw Chmielewskiej, jak chcesz, moge wyslac.
Wysle, wysle, tylko spakuje, OK? Za chwilke, na razie rozsupluje z moja mlodsza problem wzoru z fizyki, rany, ja juz jestem na szczescie siwa, ale jeszcze moge wylysiec... Asik - Tobie tez wysle
Niestety, nie wiem, nie podawano, tylko, ze po dlugiej i ciezkiej chorobie, az trudno mi w to uwierzyc, zawsze tryskajaca humorem...
Wysle, wysle, tylko spakuje, OK? Za chwilke, na razie rozsupluje z moja mlodsza problem wzoru z fizyki, rany, ja juz jestem na szczescie siwa, ale jeszcze moge wylysiec... Asik - Tobie tez wysle
Niestety, nie wiem, nie podawano, tylko, ze po dlugiej i ciezkiej chorobie, az trudno mi w to uwierzyc, zawsze tryskajaca humorem...
Ciesze sie, ze wszystko dobrze. Malo nas - mlodsza nie ma czasu, teraz I licealna i stress, bo nagle wymagaja w szkole samodzielnego uczenia sie, czego przez tyle lat podstawowki i gimnazjum nie zdolano nauczyc. Szlag mnie trafia, nie dosc, ze dojazdy, ze ona potrzebuje duzo czasu na swoja "kosmetyke" dwa razy dziennie, to jeszcze po 3 sprawdziany dziennie ... Jest zmeczona i nie ogarnia wszystkiego.
Ja z kolei ciagle sie zbieram, ale jak to bywa - codziennie staram sie na skypie z rodzinka, jak juz spojrze pozniej na zegar, to czas spac.
Asik: do Ciebie tez wyslalam !