Dolnośląskie

11 listopada 2013 18:22
ORIM

no to jest nas dwoje czakamy na wiecej chetnych.
Moze byc Jelenia,Karpacz,Szklarska,Świeradow z mojej strony nie ma problemu z dojazdem

No to wszyscy wymyslmy wspolne miejsce spotkania:)gdzie kazdemu bedzie odpowiadało.a co myslicie o Karpaczu?Szczawno Zdrój tez fajny pomysł tam jeszcze niebyłam szczerze mówiac?Orim polecaj jeszcze jakis fajne miejsca w górach
11 listopada 2013 18:25
kacha25

No to wszyscy wymyslmy wspolne miejsce spotkania:)gdzie kazdemu bedzie odpowiadało.a co myslicie o Karpaczu?Szczawno Zdrój tez fajny pomysł tam jeszcze niebyłam szczerze mówiac?Orim polecaj jeszcze jakis fajne miejsca w górach

rowniez Strzeliniec Wielki to blisko do  Kudowy a miejsce urocze 
11 listopada 2013 18:29
zieleniec,czarna góra,Andrzejówka!!!!!!!
11 listopada 2013 18:30
ORIM

rowniez Strzeliniec Wielki to blisko do  Kudowy a miejsce urocze 

http://turystaklodzki.eu/szczeliniec-wielki/

:):):):):):) albo może do Przesieki,koło Jeleniej Góry?   http://przesieka.pl/
11 listopada 2013 18:38
ORIM

Drogie kolezanki ile z Was bedzie w Polsce w styczniu ? Myśle ze wersja zimowa spotkania opiekunów tez moze byc fajna.Np ognisko na sniegu,grzaniec i pieczona kielbasa.Równiez w Szczawnie Zdr jest gdzie pojsc jesli nie mamy ochoty na łonie natury

Ależ Wam zazdroszczę :) Miłej zabawy życzę
11 listopada 2013 18:42
Już wam zazdroszczę tego spotkania ....
11 listopada 2013 18:44 / 1 osobie podoba się ten post
Marynia51

Już wam zazdroszczę tego spotkania ....

spokojnie jak narazie to tylko ja i kasia sie zglosilismy.Puki co to randka ha ha a ma byc spotkanie.Śmialo wiecej chetnych prosze.Z innych wojewodz tez zapraszam.Zrobicie sobie fajny urlop
11 listopada 2013 18:46
Ja jako dolnoślązak z urodzenia, także piszę się na spotkanie:)
11 listopada 2013 18:47
aniananowo

Moi rodzice mieszkają no BOYA-ŻELEŃSKIEGO pod szpitalem górniczym

no prosze czego ja to sie dowiaduje. Moze w styczniu masz czas ? Czytaj dalej forum
11 listopada 2013 18:48
Także jestem dolnoslazaczka....jednak czas o którym wspominacie będę spadzac niestety w Niemczech...
A wiec na spotkanie już w realu musze poczekać....
11 listopada 2013 18:52
Marynia51

Także jestem dolnoslazaczka....jednak czas o którym wspominacie będę spadzac niestety w Niemczech...
A wiec na spotkanie już w realu musze poczekać....

szkoda moze nastepnym razem
11 listopada 2013 18:53
robert72

Swiat jest jednak mały:)Niech żyje Wałbrzych ,pozdrawiam wszystkich z piaskowej szczawienka i mojego kochanego Nowego Miasta:)Orim a Ty skad pochodzisz? Popieram twój pomysł!!!!!!

Walbrzych a dokładnie to mieszkam na Gaju
11 listopada 2013 18:54
Mam taka nadzieje....następne spotkanie z moim udzialem.
11 listopada 2013 18:56
adaśq

Ja jako dolnoślązak z urodzenia, także piszę się na spotkanie:)

teraz masz kawałek do nas ale zapraszamy
11 listopada 2013 18:56
ORIM

no prosze czego ja to sie dowiaduje. Moze w styczniu masz czas ? Czytaj dalej forum

A Ty mieszkasz w pobliżu BOYA? W styczniu nie.Będę na święta u rodziców.