no to jest nas dwoje czakamy na wiecej chetnych.
Moze byc Jelenia,Karpacz,Szklarska,Świeradow z mojej strony nie ma problemu z dojazdem
no to jest nas dwoje czakamy na wiecej chetnych.
Moze byc Jelenia,Karpacz,Szklarska,Świeradow z mojej strony nie ma problemu z dojazdem
No to wszyscy wymyslmy wspolne miejsce spotkania:)gdzie kazdemu bedzie odpowiadało.a co myslicie o Karpaczu?Szczawno Zdrój tez fajny pomysł tam jeszcze niebyłam szczerze mówiac?Orim polecaj jeszcze jakis fajne miejsca w górach
rowniez Strzeliniec Wielki to blisko do Kudowy a miejsce urocze
Drogie kolezanki ile z Was bedzie w Polsce w styczniu ? Myśle ze wersja zimowa spotkania opiekunów tez moze byc fajna.Np ognisko na sniegu,grzaniec i pieczona kielbasa.Równiez w Szczawnie Zdr jest gdzie pojsc jesli nie mamy ochoty na łonie natury
Już wam zazdroszczę tego spotkania ....
Moi rodzice mieszkają no BOYA-ŻELEŃSKIEGO pod szpitalem górniczym
Także jestem dolnoslazaczka....jednak czas o którym wspominacie będę spadzac niestety w Niemczech...
A wiec na spotkanie już w realu musze poczekać....
Swiat jest jednak mały:)Niech żyje Wałbrzych ,pozdrawiam wszystkich z piaskowej szczawienka i mojego kochanego Nowego Miasta:)Orim a Ty skad pochodzisz? Popieram twój pomysł!!!!!!
Ja jako dolnoślązak z urodzenia, także piszę się na spotkanie:)
no prosze czego ja to sie dowiaduje. Moze w styczniu masz czas ? Czytaj dalej forum