oooooooo znam te przewozy moje tereny:) jakis 15km ode mnie.moja mama tymi przewozami jezdzi do Stuttgard:)
jak sie tu milo zrobilo lo jo joj:))pozdrawiam sympatycznych Dolnoslazaczków:*
oooooooo znam te przewozy moje tereny:) jakis 15km ode mnie.moja mama tymi przewozami jezdzi do Stuttgard:)
jak sie tu milo zrobilo lo jo joj:))pozdrawiam sympatycznych Dolnoslazaczków:*
ja równiez jezdziłem busami i Siniedbadem.Nie bylo zle ale teraz troszke bede jezdzil swoim.Stoi w garazu i rdzewieje i po kazdym powrocie cos musze wymienic,bo nie pracowalo wiec sie popsuło ha ha Tak mówi mechanik.Malo o sobie napisalas w profilu ?
wiem, ze malo... Nie zamierzalam tu zagladac tak czesto :P hihi
Dziewczyny z Dzierżoniowa,Świdnicy,Legnicy i okolic .odezwijcie się :)))
ale zagladasz ha ha bo co tu robic innego.Mozna chociaz sobie po polsku popisac i troszke sie posmiac.Tak wiec uzupełnij profil i zagladaj
Danusia - 23km od Bolesławca jest Lwówek.:) a jeszcze bliżej ,w Świętoszowie mam mamę:) Czy my się w realu nie znamy czasem ,bo ja też wrocławianka całe życie:)Dopiero od 2010-zachodniopomorzanka:)Nie gadaj,że się gubisz w rodzinnym mieście:):):):)
świetoszów niedaleko mnie jest:)
ale swiat mały
Moze traz my dolnoślazacy zorganizujemy liczne spotkanko na dolnym slasku i sie poznamy w realu mili opiekunowie i opiekunnki:)))
co wy na to?
Moze traz my dolnoślazacy zorganizujemy liczne spotkanko na dolnym slasku i sie poznamy w realu mili opiekunowie i opiekunnki:)))
co wy na to?
Kasia, nic nie wspomnialas mi dzisiaj o planowanym spotkaniu na Dolnym Slasku. Mam male zaleglosci na forum. Uwazam takie spotkanie za swietny pomysl.