Proszę w przyszlości poinformować mnie jeśli ta firma (lub jakakolwiek inna) będzie wysyłać spam na pocztę z ofertami pracy na maile, które macie podane w profilach. Z góry dziękuję!
Proszę w przyszlości poinformować mnie jeśli ta firma (lub jakakolwiek inna) będzie wysyłać spam na pocztę z ofertami pracy na maile, które macie podane w profilach. Z góry dziękuję!
ja wyjeżdżam za 2 dni z ta firma. Póki co wszystko jest dobrze. Postaram sie informować na bieżąco co i jak. Pozdrawiam, Agnieszka.
Hej, jest ktoś kto wyjezdzał z EuropaJob ?
Hej, jest ktoś kto wyjezdzał z EuropaJob ?
Zgodnie z regulaminem ktory przeczytalem, ani rodzina, ani burmistrz ani tymbradziej lekarz nie maja prawa zmusic do zakladania cewnika, robienia zastrzykow, obcinania paznokci u rak i stop, z uwagi ze jest to ingerencja w cialo. ja mialem w innych firmach podobna sytuacje, to informowalem rodzine ze mnie nie wolno tego wykonywac i skutkowalo. Pod drugie nie wierze aby rodzina byla tak glupia zeby kazala wymieniac cewnik, skoro to tylko wykonuje lekarz !!!!! w to nie uwierze !!!. Po trzecie nastepne bzdury. jestesmy zatrudnieni w formie kontraktu czy jak to woli umowy-zzlecenia, gdzie pracownik ma prawo prosic o przeniesienie na inna stelle albo zrezygnnowac, i to zgodnie z prawem.