29 kwietnia 2013 21:07 / 1 osobie podoba się ten post
TaliOj Emma trzydziecha to super wiek! Zbliżając się do tego wieku i już po poczułam się o wiele pewniej jako kobieta i seksowniej! No i oczywiście te "doznania"... Ehhh! Jeszcze 4 tygodnie muszę wytrzymać! Hihihi
A propo to dziś mnie ukrzyżowali.... :))) zaczęłam dziś 33. krzyżyk mojego życia! Pierwszy raz obchodzę urodziny na wyjeździe. Miałam bardzo miły dzień! Córka babci do śniadanka (wstała wcześniej ode mnie) przed moim talerzem postawiła kwiatki zebrane w ogrodzie i trzy laleczki, jako trzy dziesiątki mojego wieku i jednego chłopka malutkiego jako mojego Kochanie (coby zjadł ze mną śniadanie;)))... no i odśpiewała mi urodzinową piosenkę! hihi bardzo to miłe było! Dostałam balsam do ciała i świetny skórzany plecaczek, który też może służyć jako torebka! Do tego dostałam 20euro na kawkę, aby zaprosić znajome. Nie chciałam nikogo do babci domu zapraszać, mimo że mi proponowano... Byłam z dziewczynami na kawce i zjadłam ogromnego loda!!! Dziś zrobiłam sobie przerwę w moim odchudzaniu!!! hehehe!!! Ale było dobre!!! Jutro wstanę wcześnie, coby te kalorie wyskakać!!!
Tylko jak tak piszecie, że ciasta piekłyście itd to mi głupio, bo ja nic w sumie nie zrobiłam. Ale postanowiłam, że jak córka następnym razem przyjedzie to upiekę ciacho i ugotuję im coś dobrego, jako podziękowanie.
Życzę Ci dobrego dnia, dnia bez gonitwy i stresów,dnia, w którym słońce czas odlicza i nikt nie wylicza sukcesów.Życzę Ci odwagi być sobą, bez zakłamania i picu,unieść się dumnie ponad krzesło i pewnie wziąć udział w życiu.Życzę Ci słońca i deszczu, na przemian, żeby się nie nudzić, kiedy Ci słońca będzie za wiele,to deszcz Cię może ostudzić.Życzę Ci bezpieczeństwa, ostoi w rodzinie, prawdziwego domu, azylu, który Ci da schronieniei nie powie o niczym nikomu.Życzę Ci fantazji, ozdób Twe niebo skrzypcami,zatańcz ze szczęścia na ulicy i marząc rozmawiaj z kwiatami.Życzę Ci zdrowia dla ciała, miej zdrową duszę,bo kiedy dusza jest chora, to ciało przeżywa katusze.Życzę Ci kolorów, czarownych barw wesołej tęczy,barw letnich pachnących ogrodów, czegóż można chcieć więcej?Życzę Ci dobrego jutra, przyjaciół, szczęścia, zapału, uporu, dużo czasu, pewności siebie!