Nie mam nic przeciwko ostrym dyskusjom. Każdy ma prawo do swojego zdania, ale jest jedna uwaga:
Kocinek przeczytaj teraz swoje wypowiedzi i zastanów się, czy chciałabyś żeby Tobie ktoś pisał "że można być dyletantem, ale żeby aż tak"?
Jeśli zamierzasz w taki sposób prowadzić dyskusję, to naprawdę będę Cię musiał kiedyś pożegnać. Jak piszesz treści, które są błędne i użytkownicy Ci to wytykają, to w pierwszej kolejności zastanów się czy aby się nie pomyliłaś. Zanim wyślesz posta, to pomyśl dwa razy, czy nie jest on napisany zbyt emocjonalnie i nie jest personalnym atakiem na któregoś z innych użytkowników.
Nie będe wnikał w całą dyskusję, ani oceniał kto ma rację, a kto nie, bo nie mnie to osądzać. Moim zadaniem jest tylko przestrzeganie regulaminu forum, a obrażania się wzajemnego tutaj nie będzie i uwierz mi, że to forum na taki poziom nie zejdzie, póki będę je moderował.
Jedną rzecz zweryfikowałem, bo szczerze mówiąc to nie wiedziałem kto ma rację, a nie ma sensu wprowadzać nikogo w błąd - kredyt można dostać przy umowie zlecenie i nie ma z tym problemu. Dzwoniłem przed chwilą do znajomej pracującej w banku z pytaniem o te kredyty przy umowie zlecenia - powiedziała, że chyba w żadnym banku nie ma z tym problemu.
Andrea - napisanie artykułu zostało zlecone jakiś tydzień temu, więc jak widzisz, moje moce są większe niż myślałaś. W tej chwili, oprócz prawniczki, udało mi się zaangażować jeszcze w pisanie artykułów psychologa, której to artykuł ukaże się za jakieś dwa tygodnie.
I jeszcze ciekawostka - osoby piszące artykuły dla portalu opiekunki24 mają za nie wystawiane umowy o dzieło!
Wasz uniżony Moderator