Ty to masz juz obywatelstwo honorowe tego miasta :-) Co tam mówią na mieście o super opiekunie, ktory wyprawił podopiecznego na tamten świat w Ottobrun?
Ty to masz juz obywatelstwo honorowe tego miasta :-) Co tam mówią na mieście o super opiekunie, ktory wyprawił podopiecznego na tamten świat w Ottobrun?
Ja też jestem. Piękna i w ogóle :D. I... dwa razy byłam w Łodzi, liczy się :D?
A przejazdem też!? :bezradny:...:-)
No cóż :D Gdzie jedzie się przejazdem przez Łódź :D?
Docelowo dwa razy byłam i zamierzam powtórzyć, tzn. trzeci raz nawiedzić to miasto ;).
Jak to gdzie!? Były kiedyś takie czasy, naprawdę ,że autostrad nie było i trzeba było pomykać przez Łódź ...w kierunku ukochanego Bałtyku.:-)
No cóż :D Gdzie jedzie się przejazdem przez Łódź :D?
Docelowo dwa razy byłam i zamierzam powtórzyć, tzn. trzeci raz nawiedzić to miasto ;).
Np. z Warmii na Śląsk :-)
Dzięki uprzejmości przyjaciół z Łodzi właśnie miałam dwuetapową podróż ze "zwiedzaniem" dworca w tymże miescie :-)
Dzień dobry Łódzkie :-)
Którego Basiu ? Nowego Fabrycznnego? bo tam ciężko trafić wszyscy jak na razie pomstują że zjazdy to jakaś pomyłka. Poza tym na dworcu jeszcze puściutko i tylko wiatr hula. Ale Łódż przez ostatnie parę lat bardzo wypiękniała , no i oczywiście Projekt odnawiania starych kamienic to strzał w 10 , jest co oglądać .