Gusia29Mleczko,u mnie padał w nocy i nad ranem deszcz! Cudnie było po wyjściu z domu oddychać czystym,pysznym powietrzem.
I witam Opiekunkowo,coraz mniej osób w odliczajkach. Jak już wspomniałam ,pogoda piękna,powietrze czyste bo w deszczu wykąpane :-).Wyszłam. Już przed ósmą ,bo byłam z samego rana na masażu . Jeszcze bolało,jeszcze "ojezuwowałam" i stękałam,ale już mniej,niż tydzień temu. Następny dopiero w sobotę po świętach. Zaraz idę do warzywniaka,po świeży chrzan i buraki. Będę tarła i pewnie płakała :placze1:. Kupię po słoiku gotowego chrzanu i ćwikły ,ale chcę też sama zrobić ,zobaczę jak mi wyjdzie. Jedno pewne,będzie 100% chrzanu w chrzanie :lol1:. No i jeszcze parę innych produktów muszę dokupić.
A co Ty Mleczko taka tajemnicza? Zdradź nam,dokąd tym razem wybywasz 😘
Na wczorajszym spotkaniu z koleżankami wymyśliłyśmy ,że w maju lub czerwcu wybierzemy się na Podlasie . Niby po sąsiedzku,a nie znamy tej pięknej części naszego kraju. Ktoś tu jest z Podlasia lub tam był i może coś podpowiedzieć ? Kiedyś była Werska,ale wzięła i zniknęła :-(.
To narazie tyle,życzę Wam przyjemnego wielkiego poniedziałku :najlepszego3:
Babka i Anetaaa,szerokiej drogi do domu i wspaniałych urlopów życzę :flaga Polski:
Nie wiem czy padał deszcz, bo mnie nie było . Widzę jednak, że zieleń stała się bardziej soczysta . Dzisiaj padało od rana a teraz słoneczko grzeje . Ja Gusiu lubię coś wykombinować a im bardziej lat przybywa tym więcej mam tajemnic . Pozdrawiam