Pełnych miłości Świąt Bożego Narodzenia

23 grudnia 2024 15:43 / 2 osobom podoba się ten post

Z okazji Świąt Bożego Narodzenia życzymy Wam radości, spokoju oraz wyjątkowego czasu spędzonego w gronie najbliższych. Niech te Święta będą pełne ciepła, miłości i poczucia bezpieczeństwa. Niech każdy moment napełni Wasze serca wdzięcznością i szczęściem. 🎄

Natomiast magia tych wyjątkowych dni, niech połączy Was z bliskimi, a serca wypełni miłość oraz spokój, wypełniając je także wdzięcznością za wszystko, co przyniósł mijający rok. Wspólne chwile niech staną się niezapomnianym źródłem radości i siły na nadchodzący rok.

Życzymy Wam, aby te Święta były czasem refleksji, wytchnienia oraz nadziei, która napełni Was wiarą w lepsze jutro.

Tym, którzy spędzają te Święta z dala od swoich bliskich, życzymy poczucia ciepła w sercu oraz siły, by w tych chwilach odnaleźć spokój i radość, niezależnie od odległości. 💖

Życzy cały Zespół Portalu Opiekunki24.pl 😊
Dziękujemy, że jesteście z nami!

https://www.opiekunki24.pl/artykul/291/pelnych-milosci-swiat-bozego-narodzenia

24 grudnia 2024 06:35 / 5 osobom podoba się ten post
Witam w Wigilię.  Jaka Wigilia taki cały rok? Tak jest podobno więc niech mnie nikt dzys nie wkurzy. 🤣🤪😏 Bo będę zła i zacznę grysc. Kawa już pachnie ☕ i zaraz wezmę się za resztę gotowania. Muszę polewy na ciasto zrobić i paszteciki upiec. Barszcz prawie gotowy i kapustę doprawić bo nie mam smaka. Mąż mówi, żeby dolać magi to podkrece smak bo wczoraj mi nie smakowała. Ryby smaży mąż . Ja po grecku zrobię i tyle. 
Wszystkim życzę Wesołych Świąt Bożego Narodzenia. 
24 grudnia 2024 07:36 / 6 osobom podoba się ten post
Witam wigilijnie.Nawet wstać mi się nie chce.Tutaj praktycznie dzień jak co dzień. Wieczorem obiadokolacja u Coco,jakieś Raclette serwuje.Potem emigruję do siebie i włączę kolędy.Ot I takie święta,ale za kilka dni do domku. Wszystkim życzę spokojnych,radosnych Świąt Bożego Narodzenia. 
24 grudnia 2024 10:24 / 5 osobom podoba się ten post
Maluda

Witam wigilijnie.Nawet wstać mi się nie chce.Tutaj praktycznie dzień jak co dzień. Wieczorem obiadokolacja u Coco,jakieś Raclette serwuje.Potem emigruję do siebie i włączę kolędy.Ot I takie święta,ale za kilka dni do domku. Wszystkim życzę spokojnych,radosnych Świąt Bożego Narodzenia. 

Wiem co to Wigilia na szteli, mimo szczerych chęci nic nie cieszy - i tak spokojnych świąt. W domku sobie odbijesz. 
24 grudnia 2024 10:58 / 6 osobom podoba się ten post
24 grudnia 2024 12:52 / 6 osobom podoba się ten post
Radosnych świąt Bożego Narodzenia pracującym i urlopujacym 
Ja w domu , czuje się trochę jak kruche ciasteczko , stary piernik i pstrąg w galarecie 😊
Gdybym pracowała w Duesseldorf ie to też bym ciasteczka upiekła , pstrąg byłby także . Mieszkanie udekorowane, piękne gwiazdy betlejemskie . Inne święta  ale też święta . W domu wiadomo wszystko świętuje z nami . Nawet psisko Paco dostanie misia na okazje w czerwonej czapeczce . 
Smacznego karpia ale też Raclett może być pyszne w serdecznym towarzystwie . Maluda uszy do góry 😊może mogłaś coś zamówić? Pisałaś że rodzina ok 

24 grudnia 2024 13:34 / 4 osobom podoba się ten post
dorotee

Radosnych świąt Bożego Narodzenia pracującym i urlopujacym :ubieranie_choinki:
Ja w domu , czuje się trochę jak kruche ciasteczko , stary piernik i pstrąg w galarecie 😊
Gdybym pracowała w Duesseldorf ie to też bym ciasteczka upiekła , pstrąg byłby także . Mieszkanie udekorowane, piękne gwiazdy betlejemskie . Inne święta  ale też święta . W domu wiadomo wszystko świętuje z nami . Nawet psisko Paco dostanie misia na okazje w czerwonej czapeczce . 
Smacznego karpia ale też Raclett może być pyszne w serdecznym towarzystwie . Maluda uszy do góry 😊może mogłaś coś zamówić? Pisałaś że rodzina ok 

Tak,niby rodzina ok.Coco jednak bardziej skupiła się na zakupie wina na drugi dzień Świąt,gdy dołączy Jej Brat.Zerknęłam z czym to Raclett się  jada-no,nie moje gusta.Położyłam już zasłonę na tegoroczne święta I rozmyślam o Sylwestrze i Nowym roku. Zleci.
24 grudnia 2024 16:01 / 4 osobom podoba się ten post
Witam serdecznie. Posprzątałam, rodzina już się krząta, podjadając makowca.  Koleżankom i kolegom forumowym życzę wesołych świąt. Koleżance Tiny i Mleczko życzę powrotu do zdrowia.
24 grudnia 2024 16:14 / 2 osobom podoba się ten post
Również życzę wesołych świąt.
27 grudnia 2024 14:57 / 1 osobie podoba się ten post
Dziękujemy