Nasza firma działa od niedawna bo mija właśnie pół roku.... Uczyłam się jako właściciel tak naprawdę prowadzenia takiej firmy od zera. Jednymi z pierwszych naszych klientek były właśnie opiekunki. Oczywiście w różne rejony Niemiec woziliśmy i wozimy. Są to cudowne osoby cudowni klienci. To praktycznie dla ich systemu zjazdów zmieniliśmy szybciutko nasz system wyjazowo-zjazdowy. Chciałabym budować tą firmę w oparciu o potrzeby takie jak bezpieczeństwo, nie przeciążający czas przejazdu, komfort i cenę, która niejednokrotnie gra najważniejszą rolę.
Chciałabym również aby Państwo wyrażali w moim temacie swoje potrzeby jakie oczekujecie od dobrego przewoźnika (bo dla mnie klient to człowiek-istota a nie jak wielkokrotnie słyszę "worek ziemniaków")
Pragnę również aby zaglądający tutaj klienci wyrażali otwarcie opinię na temat naszej firmy. Mam nadzieję i zachęcę również dotychczasowe "moje ukochane opiekuneczki" aby wyraziły się na temat nas.
Tak chcę budować zaufanie i nauczyć się słuchać klientów. Jesteśmy przecież jako firma do Państwa dyspozycji.
Zapraszam do zadawania pytań i rozmów.
Miłego dnia życzę
Dorota Zwierzchowska

.webp' is no image, 'application/octet-stream' detected)