Witam radośnie i słonecznie ☀️
Radosnie bo czas szybko leci,bo ostatnia sobota w pracy,bo wczoraj myślałam że to już sobota i dopiero wieczorem zorientowałam się,że to dopiero piątek,więc mam jeden dzień ekstra ,a już miałam nerwy że jeszcze się nie spakowałam

. Niebo czyste i błękitne,słońce grzeje od rana to i słonecznie się z Wami przywitałam. Nie zostało mi wiele do zrobienia,właściwie prawie wolne,już żadnych zakupów i żadnego gotowania. Dzisiaj mamy co jeść a jutro idziemy na ostatnią ,"rodzinną" kolację . Zostało mi tylko pakowanie i porządki w moim pokoju. Pokojem zajmę się dopiero w poniedziałek ,wystarczy zmienić pościel,uprać swoją ,odkurzyć i umyć podłogę ,a później to już tylko czekać na busa. Wczoraj prawie 3 godziny przesiedziałyśmy ze znajomymi w bistro-café,dzisiaj też na pewno pójdziemy. Przyjemnie jest posiedzieć na słonecznym tarasie kawiarnianym.
Na naszym tarasie też dużo słońca ,kawusia wypita,zaraz przygotuję śniadanie i poczekam aż seniorka wstanie.
Wczoraj wieczorem obejrzałam pierwszy odcinek nowego serialu Bracia,na Polsacie. Kto ma dostęp do polskiej telewizji to polecam,zapowiada się ciekawie.
Życzę przyjemnej,słonecznej soboty