Powitajki przy kawie 76

17 stycznia 2024 06:59 / 3 osobom podoba się ten post
Witam środowo
Środa minie - tydzień zginie
Miłego dnia wszystkim
17 stycznia 2024 07:33 / 3 osobom podoba się ten post
Dzień dobry w środę połowa tygodnia  czas szybko leci życzę wszystkim miłego dnia Zaraz zchodzę na dół robić sobie kawkę 
17 stycznia 2024 08:34 / 3 osobom podoba się ten post
Dzień dobry opiekunkowo  witam wszystkich i życzę spokojnego dnia 
17 stycznia 2024 10:51 / 4 osobom podoba się ten post
Maluda

Dobry.Nawet nie patrzcie na zegarek.Kawa już pachnie , może uda mi się jeszcze skimnać... Spokojnej środy Wszystkim.

Na zegarek nie spojrzałam,ale na godzinę,o której pisałaś. O czwartej rano to piję kawę tylko wtedy,kiedy gdzieś wcześnie wyjeżdżam. Ty już wstałaś,czy dopiero szłaś się przespać?. 
Tak codziennie to współczuję .
Zapowiadano na dzisiaj okropną pogodę a właściwie niepogodę ,póki co,całkiem spokojnie za oknem,może wiatr się wzmaga. Mam nadzieję że żadne burze śnieżne,gołoledzie czy inne anomalie pogodowe do nas nie dotrą.
Pedepcia kończy śniadanie,ogląda swój krimi i ok 12-tej pójdzie w końcu pod prysznic. I pół dnia zleci a dalej zobaczymy.
Spokojnego,dobrego dnia sobie i Wam życzę 
17 stycznia 2024 12:31 / 4 osobom podoba się ten post
Dzien dobry wszystkim 
po dlugim odpoczynku zaczynamy od nowa 
tym razem czeka mnie bardzo dlugi wyjazd 
Nie narzekam u mnie czas szybko leci 
milego dzionka wszystkim 
17 stycznia 2024 12:36 / 5 osobom podoba się ten post
Fiore

Dzien dobry wszystkim :radosc1:
po dlugim odpoczynku zaczynamy od nowa :radosc:
tym razem czeka mnie bardzo dlugi wyjazd :yahoo:
Nie narzekam u mnie czas szybko leci :ksiaze na rumaku:
milego dzionka wszystkim :oklaski::yahoo:

Miło popatrzeć jak Forum zaczyna żyć ,coraz więcej nas będzie w odliczajkach.
Witaj i melduj się ,dziel się z nami tym,co u Ciebie na nowym miejscu 
17 stycznia 2024 13:13 / 5 osobom podoba się ten post
Witam wszystkich oj sporo babki to nie bylo a juz emerytka.,...jeno glodowa wiec póki siła jest to do roboty.Nie umiem poruszac sie na forum oj już głowa nie ta....jak cos zle to wybaczcie.
17 stycznia 2024 13:52 / 4 osobom podoba się ten post
Babka

Witam wszystkich oj sporo babki to nie bylo a juz emerytka.,...jeno glodowa wiec póki siła jest to do roboty.Nie umiem poruszac sie na forum oj już głowa nie ta....jak cos zle to wybaczcie.

Oj, Babka,Ty się nie przejmuj,więcej nas tutaj babek i emerytek .
Fajtycznie dawno Ciebie nie było,tym bardziej miło,że dołączyłaś.
Powodzenia 
17 stycznia 2024 14:59 / 4 osobom podoba się ten post
Babka

Super, że chciało Ci się wrócić - pozdrawiam z Berlina.
A Kamisz życzę spokojnej drogi do domu i super urlopu
17 stycznia 2024 15:34 / 2 osobom podoba się ten post
Kamisz, spokojnej drogi do domu i super urlopu 
18 stycznia 2024 04:34 / 4 osobom podoba się ten post
Witam Forum czwartkowo prawie wyspana.Wczoraj jak tylko zapakowałam Seniora do łóżka,zaraaz pogasiłam fehrnzejen,tablet i komórki.Zasnęłam odrazu, choć jak przez mgłę słyszałam jak tłucze się rolatorem do łazienki.Teraz zaparzyłam kawę,z Jego sypialni dochodzą już odgłosy,ale do szóstej spróbuję je ignorować.No,to spijcie dalej 🤗☘️
18 stycznia 2024 05:51 / 5 osobom podoba się ten post
Witam czwartkowo bladym świtem
U mnie nocka też minęła znośnie. Chociaż seniorka trochę w nocy spacerowała do toalety, ale na szczęście wracała spokojnie do łóżka, bez awantur.
Miłego dnia wszystkim
18 stycznia 2024 07:36 / 4 osobom podoba się ten post
Witam was w czwartek,  za oknem jeszcze ciemno, a pdp jeszcze śpi tak do 9,00 to leży w łóżku ale jest coraz słabsza i trzeba na nią uważać aby się nie przewróciła. Przy mnie dwa upadki zaliczyła  na szczęście nie groźne.Miłego i spokojnego dnia wszystkim 
18 stycznia 2024 07:40 / 3 osobom podoba się ten post
Babka

Babka ja też nie umiem zbytnio poruszać się na forum ale nie chciałam się przyznać,.
18 stycznia 2024 07:43 / 3 osobom podoba się ten post
Znowu mi wcięło  już nie piszę :