Odliczam dni 24

16 listopada 2023 08:04 / 4 osobom podoba się ten post
Luke

Chłodno, wręcz zimno, ale pogodnie. 
Witam :chaplin:
Dziś już czwartek 16 listopada 2023 roku. 

Odliczamy... 

Maluda  -  4  :pije kawe:
Fiore  -  8  :pije kawe:
magmab  -  12  :pije kawe:
dorotee  -  17  :pije kawe:
marta74  -   19 i zmiana kodu  :pije kawe:
Kika67  -   23  :pije kawe:
Dusia1978  -  29 i zmiana kodu  :pije kawe:
Luke  -  30  :pije kawe:
creyzy  -  30  :pije kawe:

Miłego dnia :buziaki2:

O i znowu zmiana kodu. 
16 listopada 2023 10:35 / 5 osobom podoba się ten post
Luke

Chłodno, wręcz zimno, ale pogodnie. 
Witam :chaplin:
Dziś już czwartek 16 listopada 2023 roku. 

Odliczamy... 

Maluda  -  4  :pije kawe:
Fiore  -  8  :pije kawe:
magmab  -  12  :pije kawe:
dorotee  -  17  :pije kawe:
marta74  -   19 i zmiana kodu  :pije kawe:
Kika67  -   23  :pije kawe:
Dusia1978  -  29 i zmiana kodu  :pije kawe:
Luke  -  30  :pije kawe:
creyzy  -  30  :pije kawe:

Miłego dnia :buziaki2:

Nie jest źle 
Jutro minie półmetek, 3 tygodnie mam nadzieję miną szybciutko, zwłaszcza, że w piątek i sobotę znów jakiś jarmark, a od 1 grudnia już jarmark Świąteczny, trzeba szykować pieniądze 😎😇
16 listopada 2023 11:44 / 5 osobom podoba się ten post
Luke ja będę korygować , jadę do domu 13 o 7,52 o ile nie zmienia rozkładu . Nie mogę biletu jeszcze kupić 😉
16 listopada 2023 12:08 / 1 osobie podoba się ten post
dorotee

Luke ja będę korygować , jadę do domu 13 o 7,52 o ile nie zmienia rozkładu . Nie mogę biletu jeszcze kupić 😉

Co się dzieje? Jaki komunikat ci wyrzuca? Na 6 tygodni przed podróżą można było kiedyś kupić.
16 listopada 2023 12:39 / 3 osobom podoba się ten post
Abu

:zaskoczenie1:
Co się dzieje? Jaki komunikat ci wyrzuca? Na 6 tygodni przed podróżą można było kiedyś kupić.

Tutaj u babki od wczoraj strajkuje przychodnia zdrowia, seniorka  ma odwołane zabiegi. Podobno kolej szykuje się do strajku i lotniska będą ograniczać loty. Wiedzą kiedy . Akurat przed świętami. 
16 listopada 2023 13:18 / 3 osobom podoba się ten post
dorotee

Akurat w tym czasie nowy rozkład w życie wchodzi, może dlatego 
16 listopada 2023 13:46 / 1 osobie podoba się ten post
Dusia1978

Tutaj u babki od wczoraj strajkuje przychodnia zdrowia, seniorka  ma odwołane zabiegi. Podobno kolej szykuje się do strajku i lotniska będą ograniczać loty. Wiedzą kiedy . Akurat przed świętami. 

Na stronce db komunikat o strajku do jutra włącznie.
16 listopada 2023 15:48 / 2 osobom podoba się ten post
Luke

Akurat w tym czasie nowy rozkład w życie wchodzi, może dlatego :-)

Tak , byłam wczoraj na dworcu , naiwnie sądząc że się da kupić . Ale właśnie przez nowy rozkład jeszcze nie da się . a Ty jedziesz pociągiem?
16 listopada 2023 15:57
dorotee

Tak , byłam wczoraj na dworcu , naiwnie sądząc że się da kupić . Ale właśnie przez nowy rozkład jeszcze nie da się . a Ty jedziesz pociągiem?

Samochodem.
16 listopada 2023 16:37 / 2 osobom podoba się ten post
dorotee

Nie. Busem wyjdzie mi szybciej wrócić do domu. A też w grudniu likwidują ten pociąg Berlin-Wiedeń przez Racibórz. Będzie całkiem nowy Monachium-Warszawa. Ale co z tego, gdy dojadę do. Bohumina (stacja graniczna CZ z PL), skoro musiałbym tam "kiblować". 
16 listopada 2023 16:47 / 2 osobom podoba się ten post
Luke

Nie. Busem wyjdzie mi szybciej wrócić do domu. A też w grudniu likwidują ten pociąg Berlin-Wiedeń przez Racibórz. Będzie całkiem nowy Monachium-Warszawa. Ale co z tego, gdy dojadę do. Bohumina (stacja graniczna CZ z PL), skoro musiałbym tam "kiblować". 

Właśnie ten pociąg Monachium Warszawa jedzie prawie do Ciebie? 
Kilka też może jechać chyba ? 
16 listopada 2023 17:15 / 1 osobie podoba się ten post
Luke

18,35 z Monachium . 4 rano Zebrzydowice , 
Czechowice dziedzice
Oświęcim 
Kraków 
Nie kob
Nczy biegu w Bohuminie 
16 listopada 2023 18:58 / 1 osobie podoba się ten post
dorotee

18,35 z Monachium . 4 rano Zebrzydowice , 
Czechowice dziedzice
Oświęcim 
Kraków 
Nie kob
Nczy biegu w Bohuminie 

Tylko że musiałbym wysiąść w Bohuminie lub Zebrzydowicach. On jedzie dalej do Warszawy. Kika do Zebrzydowic. 
16 listopada 2023 19:05 / 1 osobie podoba się ten post
Luke

Tylko że musiałbym wysiąść w Bohuminie lub Zebrzydowicach. On jedzie dalej do Warszawy. Kika do Zebrzydowic. 

Daleko to? Taxi? 
16 listopada 2023 20:22
dorotee

Daleko to? Taxi? 

25 km.