Co dzisiaj gotujesz na obiad? 19

17 listopada 2023 08:06 / 2 osobom podoba się ten post
A u mnie dziś będą królować jajka w sosie musztardowym.
17 listopada 2023 08:12 / 1 osobie podoba się ten post
Na piedestale tegoroczna, młodziutka jeszcze ale siarcista kiszona kapusta, na sekundy przed zadeklowaniem beki do 20. grudnia.
17 listopada 2023 10:23 / 3 osobom podoba się ten post
Ryba , ziemniaki , sałata 
17 listopada 2023 12:55 / 1 osobie podoba się ten post
Ja dzisiaj uzupełniam braki pewnego składnika w organizmie .
 
Ugotowałam na bardzo miękko 2  nóżki wieprzowe  z warzywami .Zapieklsm je w sosie chrzanowym i zjadłam .Drobiowe łapki mogę napisać, że jem regularnie. Też je zapiekam z dużą ilością czosnku .Dlatego jeszcze tańczę, skacze i robię pol-szpagat .
17 listopada 2023 21:04 / 2 osobom podoba się ten post
U nas kapuśniaczek, adekwatnie do pogody 
19 listopada 2023 10:47 / 2 osobom podoba się ten post
Tak niedzielnie  rosół , makaron chyba sama zrobię, dużo pietruszki i marchewki .n
Mam już przepis i składniki na ciasteczka kruche 
19 listopada 2023 13:09 / 1 osobie podoba się ten post
Grzybowa z makaronem. Suszone amerykany z Polski i brązowe niemieckie pieczarki. 
20 listopada 2023 12:28 / 2 osobom podoba się ten post
A u mnie dziś zupa krem z pora 
20 listopada 2023 12:33 / 2 osobom podoba się ten post
Reszta rosołu plus sok pomidorowy 
20 listopada 2023 12:45 / 3 osobom podoba się ten post
U mnie dziś zupa pieczarkowa a na drugie kotlety mielone, ziemniaki i kiszone ogórki
20 listopada 2023 14:04 / 2 osobom podoba się ten post
Zjadłam gołąbka w sosie pomidorowym i ziemniaki tłuczone .
Gołąbek był pyszny na ziemniaki też trafiłam ,aż chce się je jeść .
21 listopada 2023 08:09 / 1 osobie podoba się ten post
Zupa gołąbkowa z zamrazarnika. Powoli trzeba opróżniać zamrażalnik . Jeśli tutaj dotrwam do 15 grudnia później opiekę do 3 stycznia przejmują dzieci . A to mnie już nie obchodzi ci będą jeść bo oni raczej bezmięsne potrawy jedzą. 
21 listopada 2023 11:26 / 1 osobie podoba się ten post
Jeszcze nie wiem 
21 listopada 2023 13:04
Ogon na warsztacie!
22 listopada 2023 08:28
Dziś pod lupą w laboratorium smaku próbka... no właśnie...
Bycze... podroby. O!  Chytrze.

:hułehułehułe: