Dzień dobry :kawa1::kawa: witam i pozdrawiam serdecznie :buziaki2:

Dzień dobry :kawa1::kawa: witam i pozdrawiam serdecznie :buziaki2:
Zimno kurcze ?
Malgi mi dziś w Odliczajkach odkurzacz zapodała no to posprzątałam po weekendzie.
Kicham to tu to tam ?Alergia?Nieee ,pieprz rozsypałam to na szczęście czy pecha?
Dzień dobry Wam?
Tak bo to miłe i wiele miłych drobnych gestów od rodziny tego każdej życzę bo nie zawsze było lekko,2 moje krótkie zlecenia w De to nocne porażki.Dostałem info od tych dwóch rodzin jak byłam w Ch,że seniorzy odeszli z tego świata z końcem roku.
Pieprz, to na kichanie, szczególnie u alergików ?
Cukier na gości, a sól na kłótnię, na temat pieprzu nic więcej mi nie wiadomo, więc załóżmy, że to na szczycie ?
Dzień dobry po długiej przerwie ?Ostatni raz byłam w DE marzec ,kwiecień.Potem była choroba mamy i jej odejście w październiku. Życie toczy się dalej i trzeba wrócić do pracy.
Jestem u takiej Pani z początkiem demencji. I jak to na początku bywa ,jest trudno. Ale powoli to ogarniam.
Jest obrażalska i czasem agresywna. Ale na szczęście tylko słownie. Przyjechałam w poprzednią niedzielę , a w poniedziałek już miałam się ewakuować. Tydzień za mną i myślę ,że dam radę do 3 marca. ?Rodzina ok,wspierająca .
Pozdrawiam cieplutko z Munster ?
No tak jak napisałaś . Nie wiem tylko czy szczyt jest po pieprzeniu czy w trakcie. Zapomnislam . :yahoo::oklaski1:
Pieprz, to na kichanie, szczególnie u alergików ?
Cukier na gości, a sól na kłótnię, na temat pieprzu nic więcej mi nie wiadomo, więc załóżmy, że to na szczycie ?