Powitajki przy kawie 71

30 października 2022 05:31 / 8 osobom podoba się ten post
Dzień dobry a mój zegar coś się popsuł ,budzi mnie jak jestem wyspana .Taki cwany  Przede mną nudna niedziela teraz idę kawkę zrobić .Za oknem ciemno to ta godzina zrobiła .Przeżyjemy .
Dobrego dnia 
30 października 2022 06:21 / 9 osobom podoba się ten post
Witam.  Za długo ta noc trwa bo od piątej godziny kręcę z boku na bok. i raczej już nie usnę. Ewentualnie w pauzę to odespie. Zawsze tak mam po zmianie czasu. ?️ 
Wszystkim życzę spokojnego i pogodnego dnia 
30 października 2022 07:17 / 7 osobom podoba się ten post
Dziendoberek 
spokojnej niedzieli dla was 

30 października 2022 07:46 / 8 osobom podoba się ten post
U mnie ok czyli Seniorka wstała teraz? a ja od 4ej z boku na bok i jeszcze te sny?Miłej niedzieli ?Dzień dobry ☕☕☕☕☕☕?????
30 października 2022 08:01 / 9 osobom podoba się ten post
Dzień dobry Opiekunkowo  kogut ? pieje widzę i słyszę . Miłej niedzieli 
30 października 2022 08:03 / 8 osobom podoba się ten post
Witam,już po śniadaniu i wizycie Spitex.
30 października 2022 08:25 / 8 osobom podoba się ten post
Dzień dobry dobrej niedzieli życzę wszystkim 
30 października 2022 09:17 / 5 osobom podoba się ten post
Konwalia08

U mnie ok czyli Seniorka wstała teraz? a ja od 4ej z boku na bok i jeszcze te sny?Miłej niedzieli ?Dzień dobry ☕☕☕☕☕☕?????

Mi też się dzisiaj śniło... mnóstwo małych, złotych, ruchliwych rybek w małej kałuży...
Może to znaczy, że małe radości poprawiają nastrój? Bo te rybki były jakieś zadowolone i pełne energii...
30 października 2022 09:36 / 5 osobom podoba się ten post
Konwalia08

Godzinę do Katowic ???Od Ciebie? to chyba samolotem ?

??
Nigdy nie byłam w Katowicach 
30 października 2022 09:51 / 8 osobom podoba się ten post
Dzień dobry, witam pięknie bo za oknem cudna jesień jak na fotce w powitaniu Demessy
Ja jeszcze mogę wstawać jak się wyśpię, nic mnie nie goni. Obudziłam się o 6tej,czyli normalnie, wyspana i wypoczęta. Zacznę jednak nastawiać budzik na 6tą i od razu wstawać bo szkoda dnia,będzie przecież krótszy. Jeszcze nie wiem co będę robiła, nie mam planów ale postaram się żeby to był dobry dzień. To ostatnia niedziela w domu przed wyjazdem. Na pewno po południu wybiorę się do kina. Dużo stresu ostatnio miałam, muszę się więc wyluzować a Bejbis pewnie ten luz zapewni. Idę się pośmiać i odprężyć. 
Przedtem spacer nad jeziorem, karmienie kaczek i łabędzi, kontakt z naturą i obiad z koleżanką w jakimś fajnym miejscu. 
Pięknej niedzieli życzę 
31 października 2022 05:51 / 8 osobom podoba się ten post
Witam poniedziałkowo
Trochę zazdroszczę tym co mają dalej weekend - w Hesji nie ma święta ani dziś ani jutro
Miłego dnia i całego tygodnia
31 października 2022 06:28 / 9 osobom podoba się ten post
Witam w nowym tygodniu  i zarazem ostatnimi dniu października. 
Dziś u mnie święta nie ma ale jutro już jest ( kraj Saary) . 
Wszystkim życzę spokojnego i pogodnego dnia i całego tygodnia. 
31 października 2022 06:29 / 9 osobom podoba się ten post
Dzień dobry!
31 października 2022 07:28 / 7 osobom podoba się ten post
Ostatni dzien miesiaca  
dzien dobry wszystkim  ???  dzisiaj halloween 
31 października 2022 08:10 / 6 osobom podoba się ten post
Dzień dobry - pogoda iście letnia, odbije się to czkawką zwłaszcza w przyrodzie . Wyjeżdżam za chwilkę odwiedzić grób mamy . Nie mam wspomnień z nią związanych, po prostu nie pamiętam jej . Spotkam się z rodziną pogadamy i rozjedziemy się do swoich domów . Och , życie, jesteś piękne, jednak często niesprawiedliwe .
Dobrego dnia .