Powitajki przy kawie 70

19 kwietnia 2022 08:30 / 4 osobom podoba się ten post
Gusia29

No to Hurra :-)?
Zabierz tę radość i dobry nastrój do nowego kraju :-)
Może gdzieś Ankę albo Damessę zobaczysz?

Raczej nie bo to inny kierunek ?A radość zabiorę ?
19 kwietnia 2022 09:37 / 5 osobom podoba się ten post
Dzień dobry Opiekunkowo ☀️ świeci , rower już wyprowadzony , drobne zakupy i solidna wyprawa
Sezon na " jedzcie jedzcie co się nie popsuje" otwarty . U mnie tylko na kawałek pieczeni , maleńką porcje tortu
19 kwietnia 2022 09:51 / 6 osobom podoba się ten post
dorotee

Dzień dobry Opiekunkowo:-) ☀️ świeci , rower już wyprowadzony , drobne zakupy i solidna wyprawa:jazda na rowerze:
Sezon na " jedzcie jedzcie co się nie popsuje" otwarty . U mnie tylko na kawałek pieczeni , maleńką porcje tortu:-)

A u mnie pierwszy raz nie ma nic do dojadania, nic nie zostało, bo nie szykowałam extra na święta. Jedynie sałatkę selerową z ananasem zrobiłam,która została bardzo dobrze przyjęta i zniknęła szybko 
19 kwietnia 2022 10:35 / 6 osobom podoba się ten post
Damessa?
Myślę i myślę my to się chyba zobaczymy o ile w tym dniu jeden bus do Szwajcarii jedzie w czwartek ok 18ej .Skoro wtedy ma przywieść Twoje zmienniczkę a Ty jedziesz w piątek rano to by pasowało ?
19 kwietnia 2022 11:07 / 5 osobom podoba się ten post
Konwalia08

Damessa?:bravo:
Myślę i myślę my to się chyba zobaczymy o ile w tym dniu jeden bus do Szwajcarii jedzie w czwartek ok 18ej .Skoro wtedy ma przywieść Twoje zmienniczkę a Ty jedziesz w piątek rano to by pasowało ?

Ooooo!!! Jest duże  prawdopodobieństwo, że  zajedziesz  na moje  ranczo Będę  wyglądać  dziewczyny  o miedzianych  włosachŻyczę  Ci szczęśliwej drogi /w obie  strony/Zresetuj się w domku i jazda w nowy/lepszy,?/ świat. Powodzenia 
20 kwietnia 2022 06:57 / 5 osobom podoba się ten post
20 kwietnia 2022 07:01 / 5 osobom podoba się ten post
Dzień dobry
Życzę Wam miłego i spokojnego dnia 
20 kwietnia 2022 07:57 / 5 osobom podoba się ten post
Dzień dobry w środę, pomyśleć że za tydzień o tej porze będę już w drodze do domu. O ile bus się nie spóźni ?
Witam w pogodny, słoneczny poranek. Powietrze pyszne, podobnie jak kawa którą Luke dla nas zostawił 
Zaraz seniorka wstanie i będzie duszowanie A później jak zawsze dzień zleci. 
Pogodnej, przyjemnej środy 
20 kwietnia 2022 08:21 / 5 osobom podoba się ten post
Dzień dobry Opiekunkowo ☀️ mała świeci ,  pogoda na rower jak na razie wymarzona. Miłego dnia życzę 
20 kwietnia 2022 10:10 / 6 osobom podoba się ten post
Dzień dobry  u mnie dziś zimno i pochmurnie  Spokojnego dnia wszystkim 
20 kwietnia 2022 13:43 / 5 osobom podoba się ten post
Dzień dobry popołudniową porą.Dzis mam lenia i nie chce mi się nigdzie wychodzić.Wiec jakiś film sobie obejrzę.
Wprawdzie mam wyrzuty sumienia że tak popołudnie bez większego wysiłku spędzę, no ale cóż to tylko taki mały wyrzut z tego sumienia.Zaglusze go lodami ,które wcześniej zakupiłam i cis tam jeszcze znajdę na poprawę humoru
Pozdrawiam
20 kwietnia 2022 13:51 / 5 osobom podoba się ten post
Konwalia08

Hura:radosc1:Ostatni dzień i noc na tym zleceniu 8 tyg trzasnęło wczoraj .Zmykam jutro nad ranem pojadę pewnie z 14 godz .Cały tydzień w domu to już coś ?Będzie trochę do ogarnięcia mam rozpiskę co i kiedy , ale i wypad do Szczyrku też zaliczymy (na jeden dzień).W przyszły czwartek też z rana kierunek nowy land ?? Miłego dnia życzę wszystkim i spokojnej pracy Opiekunkowo ??

Ja już wyglądam busa z Tobą na granicy Poznasz i Ty te górki i pagórki  Szkoda że tylko miesiąc, ale na pewno firma coś Ci znajdzie jeśli będziesz chciała 

21 kwietnia 2022 07:10 / 3 osobom podoba się ten post
Dzień dobry, ale krótki ten tydzień, już czwartek!. A ja pierwsza się witam, tego jeszcze nie było chyba tutaj ?
Podopieczna na ósmą jedzie na badanie krwi, musiała wcześniej wstać, więc opiekunka też, niestety. 
Pogodnego, spokojnego dnia życzę 
21 kwietnia 2022 07:15 / 3 osobom podoba się ten post
Witajcie
Kolejny piękny dzień.
Śniadanko już czeka na babcię, wszystko ogarnięte. Do 8 mam wolne
Miłego dnia 
21 kwietnia 2022 07:24 / 3 osobom podoba się ten post
Dzień dobry Opiekunkowo.Nie śpię  od godziny , poczytuję  ...Piękny  dzień  będzie i szybko przeleci bo w pauzie przyjedzie  młoda koleżanka. Coś  razem namieszamy