No i git .Nigdy tak nie przekazywałam w punktach ,bo co dzień to można pkt dodać albo ująć. Przy takiej chorobie wszystko możliwe .A lift już masz ? Nie czytam wszystkich wpisów bo jestem z doskoku .

No i git .Nigdy tak nie przekazywałam w punktach ,bo co dzień to można pkt dodać albo ująć. Przy takiej chorobie wszystko możliwe .A lift już masz ? Nie czytam wszystkich wpisów bo jestem z doskoku .
Dziś wszystko załatwiłem, tak jak trzeba...
Malgi, Malgi, może już dość tych grzybków ? :smiech3:
Fajne siedzunie masz. A ja dziś pierwszy raz od grzybobrania przed laty w Puszczy Rzepińskiej, znalazłem na Śląsku bagniaki. Czyli te pstre maślaczki. Sporo małych podgrzybków. Tylko dwie godziny z synkiem tam byłem. Dzień fajny i udany :radosc1:
Dziś miałam przerwę, ale jutro planuję jeszcze wyskoczyć do lasu.
Trzeba naładować akumulatory przed wyjazdem...
Haha. Żartuję przecież :-)?
Ja też chcę sam we wtorek w nasze lasy pojechać, bo jest wysyp podgrzybka:-)
Mam małą zagwozdkę. Zaproponowałam zastępstwo jak jadę do domu koleżance . Tylko zastępstw o . Nie zmiany . Teraz ona chce zmiany jak jej pasuje . A mi nie pasuje. No nie pasuje i koniec. I co robić?
Też jej zaproponuj ,może się zdziwi .Znam to z autopsji:-) .Tu kłania się przysłowie " wpuść kurę na grzędę,....."
:-)
O,to Irence znudziło się długie oczekiwanie na telefon od Ciebie,że już może przyjechać?:-)
A na kiedy potrzebujesz zastępstwa?
Na jakieś krótkie jestem gotowa, na długo czy na zmiany nie mogę, nawet gdybyś mi zaproponowała :smiech3:
No chce mi się do roboty, firmy na krótko narazie nic mi nie zaproponowały ☹