Powitajki przy kawie 69

02 kwietnia 2022 08:43 / 5 osobom podoba się ten post
Dzień dobry Opiekunkowo też zima za oknem  polatamy po mieście VW taki ziab
02 kwietnia 2022 08:59 / 5 osobom podoba się ten post
Czyli zima dotarła z północy na południe. U mnie słońce i bez opadów.
02 kwietnia 2022 09:00 / 4 osobom podoba się ten post
02 kwietnia 2022 10:14 / 4 osobom podoba się ten post
Luke

https://kobieta.onet.pl/wiadomosci/ktorego-mezczyzne-wybierzesz-twoja-decyzja-zdradza-czego-szukasz-w-partnerze/dwtebc1

Ciekawe, jakie są Wasze gusta :-)

"Należysz do kobiet bardzo ambitnych, niezależnych i samowystarczalnych. Jesteś przebojowa, odważna i pewna siebie. Mężczyźni widzą w tobie bardzo atrakcyjną osobę, jednak często czują również lęk i obawę przed tobą. Boją się, że nie są wystarczająco dobrzy i nie sprostają twoim wymaganiom.
Masz bardzo silną osobowość i doskonale radzisz sobie jako singielka. Twój partner musi być osobą pozbawioną kompleksów, pewną siebie, ale też umiejącą pójść na kompromis. W związku potrzebujesz dużo swobody i własnej przestrzeni. Dobrze ci będzie z inteligentnym i niezależnym facetem, który ma podobne podejście do życia."
Chyba prawda - cały byk

02 kwietnia 2022 10:23 / 5 osobom podoba się ten post
Dzień dobry ale i zimny, wiosna odeszła chyba się pogniewała, ale nie martwcie się napewno wróci. Ja piszę z samochodu bo jedziemy na 40 urodziny w rodzinie. Impreza w domu tak z najbliższymi. Nie przemęczajcie się i uważajcie na zdrówko bo zimno brrry.
02 kwietnia 2022 10:48 / 4 osobom podoba się ten post
Malgi

"Należysz do kobiet bardzo ambitnych, niezależnych i samowystarczalnych. Jesteś przebojowa, odważna i pewna siebie. Mężczyźni widzą w tobie bardzo atrakcyjną osobę, jednak często czują również lęk i obawę przed tobą. Boją się, że nie są wystarczająco dobrzy i nie sprostają twoim wymaganiom.
Masz bardzo silną osobowość i doskonale radzisz sobie jako singielka. Twój partner musi być osobą pozbawioną kompleksów, pewną siebie, ale też umiejącą pójść na kompromis. W związku potrzebujesz dużo swobody i własnej przestrzeni. Dobrze ci będzie z inteligentnym i niezależnym facetem, który ma podobne podejście do życia."
Chyba prawda - cały byk :niebo pieklo:

Hahahaha ?
Też pana z nr 3 wybrałam 
Nie dość że przystojniaczek z niego, to jeszcze na bardzo zadbanego mi wygląda 
Czyli Byki i Lwy (ja),mają podobnie ?
02 kwietnia 2022 12:13 / 4 osobom podoba się ten post
Gusia29

Hahahaha ?
Też pana z nr 3 wybrałam 
Nie dość że przystojniaczek z niego, to jeszcze na bardzo zadbanego mi wygląda :lol1:
Czyli Byki i Lwy (ja),mają podobnie ?

A może to "kobiety dojrzałe" tak mają?
02 kwietnia 2022 12:43 / 4 osobom podoba się ten post
Malgi

A może to "kobiety dojrzałe" tak mają?:radosc:

No, dobrze mają i już 
02 kwietnia 2022 13:05 / 4 osobom podoba się ten post
Luke

https://kobieta.onet.pl/wiadomosci/ktorego-mezczyzne-wybierzesz-twoja-decyzja-zdradza-czego-szukasz-w-partnerze/dwtebc1

Ciekawe, jakie są Wasze gusta :-)

4 jest moja, ale bym go trochę obcięła, nie lubię fal grzywkowych u facetów 
02 kwietnia 2022 13:14 / 4 osobom podoba się ten post
Konwalia08

4 jest moja, ale bym go trochę obcięła, nie lubię fal grzywkowych u facetów :hihi:

Tak myślałam, że 4 wybierzesz ?
Fajniutki, ale nie dla "dojrzałych "
02 kwietnia 2022 13:24 / 4 osobom podoba się ten post
Gusia29

Tak myślałam, że 4 wybierzesz ?
Fajniutki, ale nie dla "dojrzałych ":smiech3:

Jak go wystrzyge to damy sobie więcej swobody bo dla mnie świat poza partnerem też istnieje , nikt nie lubi nadmiernego tłamszenia 
02 kwietnia 2022 13:39 / 4 osobom podoba się ten post
Fajnie, że wypowiedziałyście się w tej kwestii 
Kontynuując moją Magię nagości, wieczorem odsłonię dolne części ciała tych Panów
???
02 kwietnia 2022 13:49 / 4 osobom podoba się ten post
Luke

Fajnie, że wypowiedziałyście się w tej kwestii :-):super:
Kontynuując moją Magię nagości, wieczorem odsłonię dolne części ciała tych Panów
???
:ucieka:

Ja się na to nie pisze bo czar może prysnąć 
02 kwietnia 2022 13:51 / 4 osobom podoba się ten post
Konwalia08

Ja się na to nie pisze bo czar może prysnąć :wystawia jezyk1:

02 kwietnia 2022 13:52 / 4 osobom podoba się ten post
A teraz spacerek