Powitajki przy kawie 66

27 września 2021 13:19 / 7 osobom podoba się ten post
witam Was w  nowym tygodniu miłego i spokojnego  popołudnia
27 września 2021 13:21 / 3 osobom podoba się ten post
Dusia szczęśliwej podróży i udanego urlopu
27 września 2021 14:08 / 2 osobom podoba się ten post
creyzy

Dusia szczęśliwej podróży i udanego urlopu

Dziękuję??
27 września 2021 15:06 / 3 osobom podoba się ten post
Dusia1978

Dziękuję :aniolki:

Dusia szczęśliwej drogi do i miłego wypoczynku
27 września 2021 15:59 / 2 osobom podoba się ten post
nincia

Dusia szczęśliwej drogi do:flaga Polski: i miłego wypoczynku:-(

Dziękuję??
27 września 2021 20:29 / 5 osobom podoba się ten post
Witam wszystkich wieczorkiem ciepłym i pogodnym jak w lato . Dusi życzę spokojnej . szczęsliwej drogi i fajnego urlopu :)

Gdyby nie kwitnące juz chryzantemy( na zdjeciu ich nie ma ) , można by się omylić co do pory roku. Dziadek już śpi, a ja przed położeniem go do becika , byłam jeszcze na spacerze. Dzień trochę zalatany , bo oprócz tego, że przeglądalam dziadka ubrania na chlodniejsze dni, to udało mi się uratowac kilka kaszmirowych swetrów, które jakaś Spitexówa kiedys tam wrzuciła do pralki i wyprała w wysokiej temoeraturze. Kąpiel w odżywce do włosów przywróciła ubraniom dawną świetność. Poza tym wizyta w Gemeinde w celach beratungowo-projektowych-trochę czekałam bo była kolejka . Nie było za bardzo czasu żeby dobrze usiąść. Na spacerze sfotografowałam dziwną jabłoń-że jest to jabłon to wiem-tylko jaka?  Wrzucam fote , może ktoś z was wie :)
27 września 2021 21:09 / 3 osobom podoba się ten post
tina 100%

Witam wszystkich wieczorkiem ciepłym i pogodnym jak w lato . Dusi życzę spokojnej . szczęsliwej drogi i fajnego urlopu :)

Gdyby nie kwitnące juz chryzantemy( na zdjeciu ich nie ma ) , można by się omylić co do pory roku. Dziadek już śpi, a ja przed położeniem go do becika , byłam jeszcze na spacerze. Dzień trochę zalatany , bo oprócz tego, że przeglądalam dziadka ubrania na chlodniejsze dni, to udało mi się uratowac kilka kaszmirowych swetrów, które jakaś Spitexówa kiedys tam wrzuciła do pralki i wyprała w wysokiej temoeraturze. Kąpiel w odżywce do włosów przywróciła ubraniom dawną świetność. Poza tym wizyta w Gemeinde w celach beratungowo-projektowych-trochę czekałam bo była kolejka . Nie było za bardzo czasu żeby dobrze usiąść. Na spacerze sfotografowałam dziwną jabłoń-że jest to jabłon to wiem-tylko jaka? :-) Wrzucam fote , może ktoś z was wie :)

Dziękuję??
28 września 2021 06:37 / 8 osobom podoba się ten post
Witam serdecznie.  Busik ma być około 12 więc powolny rozruch czas zacząć. No w końcu muszę jeszcze dziś coś zrobić. Za coś mi płacą. Miłego dnia. 
28 września 2021 07:01 / 7 osobom podoba się ten post
Wszystkim bezstresowego wtorku.Znowu popadało w nocy i chyba się ochłodziło,chociaż kawę wypiłam na balkonie.Zaczynam 3 tydzień zlecenia,jeszcze ich trochę zostało.
28 września 2021 07:08 / 8 osobom podoba się ten post
Też popadało w nocy, jednak słoneczko powoli już wstaje. 
Dzień dobry 
Życzę Wam miłego i fajnego dnia 
28 września 2021 07:13 / 7 osobom podoba się ten post
Też u mnie padało . Dzień dobry rodacy w pracy A mnie to brakuje tak do 10-ej pospać ,ale niedługo tak zrobię . Spokojnego dnia?
28 września 2021 08:01 / 7 osobom podoba się ten post
Witajcie jeszcze z domowych pieleszy.
Fajnie się urlopuje, ale "skarbonka" opustoszała i trzeba się za jakąś pracą porozglądać.
Jak byście coś mieli na krótki okres (najwyżej miesiąc) od połowy października to bardzo proszą o kontakt.
A tymcczasem zaraz lecę w las trochę grzybków pokosić.
Miłego dnia wszystkim
28 września 2021 08:21 / 5 osobom podoba się ten post
A u mnie nie padało i słońce świeci od rana .
Witam Was pogodnie i słonecznie życząc dobrego dnia 
28 września 2021 08:23 / 2 osobom podoba się ten post
Dusia1978

Witam serdecznie. :chaplin: Busik ma być około 12 więc powolny rozruch czas zacząć. No w końcu muszę jeszcze dziś coś zrobić. Za coś mi płacą. :smiech3:Miłego dnia. 

Szczęśliwej podróży i miłego odpoczynku Dusiu 
28 września 2021 08:34 / 6 osobom podoba się ten post
Dzień dobry .W Polsce jesień rozgościła się na całego ale jest jeszcze ciepło i nie pada więc ostatni dzień w domu mam zamiar wykorzystać na obcowanie z naturą 
Test muszę jeszcze zrobić i dopilnować ,żeby mąż  z synem wszystko co uznałam za zbędne i nieprzydatne z domu i garażu powynosili za bramę .W czwartek wywózka dużych gabarytów więc jestem szczęśliwa ,że pozbędziemy się tego graciarstwa ,które zalegało  w domu nie wiadomo po co ,na co i dlaczego ?

Miłego dnia