Dusia szczęśliwej podróży i udanego urlopu

Dusia szczęśliwej podróży i udanego urlopu
Dziękuję :aniolki:
Dusia szczęśliwej drogi do:flaga Polski: i miłego wypoczynku:-(
Witam wszystkich wieczorkiem ciepłym i pogodnym jak w lato . Dusi życzę spokojnej . szczęsliwej drogi i fajnego urlopu :)
Gdyby nie kwitnące juz chryzantemy( na zdjeciu ich nie ma ) , można by się omylić co do pory roku. Dziadek już śpi, a ja przed położeniem go do becika , byłam jeszcze na spacerze. Dzień trochę zalatany , bo oprócz tego, że przeglądalam dziadka ubrania na chlodniejsze dni, to udało mi się uratowac kilka kaszmirowych swetrów, które jakaś Spitexówa kiedys tam wrzuciła do pralki i wyprała w wysokiej temoeraturze. Kąpiel w odżywce do włosów przywróciła ubraniom dawną świetność. Poza tym wizyta w Gemeinde w celach beratungowo-projektowych-trochę czekałam bo była kolejka . Nie było za bardzo czasu żeby dobrze usiąść. Na spacerze sfotografowałam dziwną jabłoń-że jest to jabłon to wiem-tylko jaka? :-) Wrzucam fote , może ktoś z was wie :)
Witam serdecznie. :chaplin: Busik ma być około 12 więc powolny rozruch czas zacząć. No w końcu muszę jeszcze dziś coś zrobić. Za coś mi płacą. :smiech3:Miłego dnia.