dziekuje za rade a ja juz nawet myslalam zeby im naslac PIP nie wiem czy cos to da.
dziekuje za rade a ja juz nawet myslalam zeby im naslac PIP nie wiem czy cos to da.
Ja miałam pakiet pewnie podstawowy z firmy , zrezygnowałam , tylko podatek płaciłam .
Zrezygnowałam , szału nie było . Daleko , termin też nie aż taki bliskich , stomatolog nie był ujęty . Często inny lekarz.
Mam takie pytanie czy Ktoś się orientuje, może korzysta z pakietu Lux med? Wiadomo że na NFZ dostać się, prywatnie wizyty..wiemy.Czy na taki pakiet dajmy na to Optymalny, jest większa szansa w miarę szybko dostać się na wizyte? Rozważam korzystanie ale nie znam osobiście nikogo, kto by korzystał?
Syn ma pakiet dla siebiei dzieci od kilku lat.Jaki,to nie wiem ale mega zadowolony bo kontakt z lekarzem niemal natychmiast ,nawet w dni wolne.Na wizyty do specjalistów też rzadko kiedy czeka.We Wrocławiu.Czy w innych miastach tak jest ,nie wiem.
Nie wiem jak teraz ale chyba sie nie zminiło .gdyby po konsultacji w Lux Medzie konieczny był zabeg lub pobyt w szpitalu - skierowań z prywatnej słuzby zdrowia NFZ nie respektuje :( . Miałam w Lux Medzie pakiet rozszerzony i mimo , ze lekarz specjalista II stopnia wystawił mi skierowanie do szpitala na operacje onkologiczną , musiałam najpierw iść do jakiegoś rodzinnego aby dał mi skierowanie najpierw do przyszpitalnej przychodni . Mimo pełnej dokumentacji z biopsją włacznie , wykonywano mi jeszcze raz te same badania i dopiero po trzech tygodniach od wizyty w przychodni przyszpitalnej dostałam skierowanie na operację . Nie polecam - bo biurokracja zarówno placówek prywatnych jak i NFZ jest prawie taka sama .