Powitajki przy kawie 65

03 maja 2021 12:07 / 3 osobom podoba się ten post
Luke

:najlepszego2: w słoneczny dzień wita Was Luke. Ale pojechałem:zawstydzony::smiech3:
Witajcie w piękny dzionek,, w kraju świąteczny, w Niemczech roboczy. 
Wyspałem się, po szóstej już babcia wolała, ale akurat miałem wstawać, więc spoko. Czas minął do tej pory szybko. Zmiennik rozmawiał ze mną 
godzinę, potem musiałem babcią się zająć. Spokój i luz. Dziś żadnych terminów, więc tylko sami w domu:radosc1:

03 maja 2021 13:05 / 10 osobom podoba się ten post
Dzień dobry Opiekunkowo  Wybyczyłam się w domciu aż do bólu kości, dosłownie  co nie jest dobrym objawem. Lenistwo covidowe odbija się negatywnie. Boli tu, boli tam Ale i na mnie czas przyszedł. W połowie maja ruszam do roboty, kasę trzeba "odbić". Nie powiem żeby mi się chciało, bo już się przyzwyczaiłam do "tubylczych" kontaktów w PL ale .... Tak więc psychikę trzeba przestawić i powoli się szykować  A wam życzę ciepłego, miłego dnia 
03 maja 2021 13:38 / 10 osobom podoba się ten post
witajcie po długiej przwerwie wiecie jak to jest w domu zawsz brak czasu teraz jstem w pracy więc będę do Was zaglądac częsciej milego dnia wszystkim

03 maja 2021 21:17 / 6 osobom podoba się ten post
Nic ciekawego
Czekam na gorąco. Żeby sobie postrzelać kapslami w niebo .

Pozdrawiamy z Las Vegas

04 maja 2021 05:38 / 8 osobom podoba się ten post
Doberek,ale u mnie za oknem szturmowo.Tak sobie jeszcze leżę i delektuję się spokojem.Dzis zacznę pakowanie,bo jutro muszę zrobić pokój pico bello dla wracającej,d!ugoletniej zmienniczki.To co, bezstresowego dnia Opiekunowo ?☕?☘️????
04 maja 2021 06:02 / 9 osobom podoba się ten post
Witam wtorkowo
Niby się wyspałam, ale nie mogę oczu na 100% otworzyć
Miłego dnia wszystkim
04 maja 2021 07:06 / 10 osobom podoba się ten post
Dzień dobry. Ja, i inne koleżanki tutaj jesteśmy zapewne myślami z naszymi maturzystami... Zaczyna się maraton. U mojego syna akurat w miarę krótki, tylko tydzień. Starszy miał w tamtym roku bardziej rozciągnięte w czasie. Ciekawe, czy ministerstwo raczyło być łaskawe dla wymęczonych trudną sytuacją dzieciaków... Bo po próbnych to wyszło, że te niby uproszczenia były ucinaniem materiału na pałę, bezmyślnie, bez sensu. Oby poszło im dobrze!!!
04 maja 2021 07:27 / 8 osobom podoba się ten post
Dzień dobry 
Wieje, chociaż słoneczko na horyzoncie. Później ma i padać. Wg meteorologów. Planuję krótki wypad do centrum, po obiadku. Czas więc minie szybko.
Wszystkim życzę miłego dnia, a maturzystom "połamania piór".
04 maja 2021 07:33 / 8 osobom podoba się ten post
Witajcie.  Za oknem sztorm taki, że myślałam że dach mi zerwie a śpię na poddaszu plus do tego Dzis zaczynam się ogarniać bo w piątek przenosiny. Niedaleko tylko 70 km. Seniorka idzie do domu starcow. Niestety doszła agresja i ona w takim stanie nie nadaje się do opieki w domu. Maturzystom życzę połamania piór. Ja za rok będę zdawać wraz z moja córka.  a nam Wszystkim spokojnego i dobrego dnia. 
04 maja 2021 07:47 / 3 osobom podoba się ten post
Dusia1978

Witajcie. :chaplin: Za oknem sztorm taki, że myślałam że dach mi zerwie a śpię na poddaszu plus do tego :pada_deszcz:Dzis zaczynam się ogarniać bo w piątek przenosiny. Niedaleko tylko 70 km. Seniorka idzie do domu starcow. Niestety doszła agresja i ona w takim stanie nie nadaje się do opieki w domu. Maturzystom życzę połamania piór. Ja za rok będę zdawać wraz z moja córka. :oczko: a nam Wszystkim spokojnego i dobrego dnia. 

To znowu masz zawirowania???
04 maja 2021 07:49 / 7 osobom podoba się ten post
Dzień dobry spokojnego dnia życzę 
04 maja 2021 07:55 / 7 osobom podoba się ten post
Witajcie! Za oknem szaro i mokro..
Dzisiaj dzień  rowerowy..zakupy i wizyta w moim ulubionym  sklepie ,,wszystko  za darmoszke,, Miłego  dnia! Tu u mnie taka atmosfera  że  deszcz nie deszcz trzeba zmykać.....pa
04 maja 2021 08:09 / 7 osobom podoba się ten post
Dzien dobry pogoda w kratkę.Pdp jeszcze śpi.wypita.Córka online wyprawiona na maturęMoże popołudniu spacer dla odstresowaniaMiłego dnia
04 maja 2021 08:20 / 6 osobom podoba się ten post
Werska

To znowu masz zawirowania???

Trudno. Nie moja to wina. Wolę tak i dopracować tak jak sobie zaplanowałam do około 23 czerwiec. Teraz do domu nie chce i nie mogę zjechać bo później mam i terminy lekarskie dla mnie bardzo ważne i w końcu moje  przyjedzie na urlop. Nie wybaczy łby mi że urlop spędza sam zresztą nawet bym tak nie postąpiła. Tutaj mam zapłacone dopóki tu jestem więc się tym nie martwię.  
04 maja 2021 08:28 / 7 osobom podoba się ten post
Witam Opiekunkowyo?wszystkim miłego dnia??
Szczególnie mocno myślami jestem z Werską i Agnessą,oraz innymi opiekunkami i opiekunami, które są Daleko od swoich latorośli w tak ważnym momencie jak matura.Nie jest to łatwe,ale Damy radę,my i nasze dzieciaki.?Powodzenia,połamania pióra.?‍??‍??️