A co by mnie to ja b chodziło, że tamta wraca po świętach a ja chce przed i koniec kropka. Mam swoje sprawy w Pl i musze wracać. A Tina mówi ok ? zmian formę i koniec kropka.
A co by mnie to ja b chodziło, że tamta wraca po świętach a ja chce przed i koniec kropka. Mam swoje sprawy w Pl i musze wracać. A Tina mówi ok ? zmian formę i koniec kropka.
Jestem wściekła a nawet, że się wyrażę wq... Firma zadzwoniła, że poprzedniczka zostaje do po świat, o tak niby zażyczyła sobie rodzina. A podobno jej nie chcieli, bo nie mogła dogadać się po niemiecku. Mnie tylko chodzi o to, że znowu po raz nty przekonałam się, że firmie zależy tylko na klienci, a ja znowu zaliczę kolejne świeta w Niemczech. Oczywiście, nadmieniono, że będą mi szukać opcji bez świat, ale jak znam życie, to pic na wodę. Gdybym mogła, zostałabym w domu do kwietnia, ale to quzwa niemożliwe!!!
Ojjjj jak znam Dusie to ona dobrze kombinuje i musi wracać bo ważna sprawa= to :randka3::dobranoc2: :hihihi: :smiech3: poprostu zmarzla i sie musi ogrzac a lekarz to taki dodatek:hihi:
Ojjjj jak znam Dusie to ona dobrze kombinuje i musi wracać bo ważna sprawa= to :randka3::dobranoc2: :hihihi: :smiech3: poprostu zmarzla i sie musi ogrzac a lekarz to taki dodatek:hihi:
Oj Dusiaaa nie na taką odpowiedź liczyłam :przytula: myslalam,że się z swoim spotkasz w święta no ale choc z córką się zobaczysz i spędzisz czas. Fakt teraz zima i w koronie wyprawy transportu naziemnego dłuższeee.Ja juz tez w kalendarz lukam i kombinuje,na swieta tez chce w domu a i w maju ma gdy synma egzaminy tez chce przy nim być i wez tu wykombinuj i się wkomponuj:oczko:
No ja za rok będę mieć biegunkę :smiech3:maturalną. Za rok córka zdaje maturę moja. A dopiero że szpitala wyszłam z nią. A ona już maturę będzie pisać w przyszłym roku. :-) Maturę zda ale niestety dorosła to jeszcze nie będzie.... :smiech2:
Maludaaa too tylko w jedno miejsce jezdzisz kuffaa przecież jest tyle pdppiecznych pragnących by ich przytulić j zmienic pompka ze hoho.:hihi:
Jak to miejsce zajęte to inne ma na pewno firma.
Powiedz,że nie chcesz ma swieta.
W czym wiec tkwi problem.
Dawaj do nas :szampan3::randka2::na wozku3::na wozku2::na wozku1:
Kuffa,juz mi zaproponowali do jednej Niemki,tez bez opcji świąt.Ta za to gra w karty,w Remika,a ja ani hu,hu.Ale wybiore ta opcje ,o ile znowu do jutra czegos nie wymysla.Jessu,opipieję.Jak nie,to wybieram inną firmę.
No moj teraz ma egzaminy próbne I co rusz gadulimy,transmisje,i komentarze na bierzaco.
No tak czas leci ,przed oczami dzieci duze a w glowie to mi w wózeczku jeszcze siedzi:lol3: a tu za chwile nowy etap w zyciu się zacznie, jeden z wielu heh :super: ale on to zorganizowany i dojrzały bo to wonsz taki jest chinski:lol3:
Kuffa,juz mi zaproponowali do jednej Niemki,tez bez opcji świąt.Ta za to gra w karty,w Remika,a ja ani hu,hu.Ale wybiore ta opcje ,o ile znowu do jutra czegos nie wymysla.Jessu,opipieję.Jak nie,to wybieram inną firmę.
Przyjechałam tutaj i też mi oznajmili, że babka gra w karty. Ja nie umiem i nie mam zamiaru się uczyć. Dla mnie to hazard zresztą ja jestem ciemna w takich grach. Córka i dwie koleżanki przychodzą co 2-3 dzień i grają z babka. Poprzedniczki też nie grały. Nie mam obowiązku umieć wszystkiego.